B450 Anakart Tavsiyesi

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Arkadaşlar merhaba şu anda i5 4590 Sistem kullanıyorum. Yayın da yapıyorum aynı zamanda fakat sistemi yükseltmek istiyorum. B450 çipset anakart almak istiyorum fakat hangi seriyi veya modeli önerirsiniz? Mümkünse 4 RAM slot almak istiyorum çünkü ilk RAM'i sıfır alıp diğerlerini daha sonralarda 2. el alma ihtimalimde var ya da param oldukça sürekli 4 GB ekleme ihtimalimde var. Fakat ilk olarak 8 GB olarak alacağım. Normalde B450M S2H almak istiyordum fakat RAM slotlundan dolayı vazgeçtim. Bir de B450 anakart ve Ryzen 5 1600 sistem şu an kullandığım sistemden çok daha fazla fark yapar mı? Deneyen bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtirseniz ona göre size yanıt verilecektir.

Ama B450 serisinde en iyi 2. anakart olarak Tomahawk MAX diyebilirim size.

Ram slotu yeterli değil ise B450M DS3H alabilirsiniz.
Sadece ram slotu fazla olsun istiyorum. Çünkü param olduğu zaman 4 lük ekleyebilirim.
MSI B450M PRO-VDH MAX nasıl dır sizce şuan da indirim var.
Bütçe belirtirseniz ona göre size yanıt verilecektir.

Ama B450 serisinde en iyi 2. anakart olarak Tomahawk MAX diyebilirim size.
Sizce MSI B450M PRO-VDH MAX nasıldır ? İlk defa Ryzen kullanacağım. 650 TL ye kadar çıkabilirim sanırım.

@gemiciadam İşlemciyi satacak mısın ? Her hangi bir pin de arızası var mı ? Ve hangi ekran kartıyla kullanıyorsun ?
Evga 750 Ti ile birlikte i5 4590 kullanıyorum. Yeni sistem alınca satacağım muhtemelen ama komple bir şekilde.

Sırf BIOS yüzünden Gigabyte tavsiye etmiyorum ben. S2H almadan önce araştırmadım hiç ve pişmanım. MSI veya Asus iyi bir tercih olabilir eğer BIOS'tan rahatsız olursanız.

Sizce MSI B450M PRO-VDH MAX nasıldır?
Şu listeye bakınca iyi gibi duruyor.

Hocam dediğiniz kartın S2H'tan en belirgin farkı RAM slot fazla olması diyebiliriz. İhtiyacınızı karşılar. Fakat bence B450 serisinin kralı Tomahawk tır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…