Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Gerçekten 1500 TL'ye mükemmele yakın bir monitörmüş, kesinlikle bunu alacağım. Bakalım para yakın zamanda elime geçerse alırım bunları. Herkese yardımları için teşekkür ediyorum.
Bence rekabetçi oyunlar için TN alınmalı.
Genel olarak oyun ve film için VA alınmalı.
Film izleme, tasarım yapma ve hikaye tabanlı oyun oynama için ise IPS alınmalı.
Biri birinden daha iyi diyemem. Hepsinin farklı artı ve eksileri var. Görüntü kalitesi olarak TN<VA<IPS sıralaması olsa da IPS paneller genelde yüksek gecikme yüzünden rekabetçi oyunlara pek uygun değildir. İyi görüntü kalitesi ve iyi oyun deneyimi için VA alınabilir. Çok iyi oyun deneyimi ve daha düşük görüntü kalitesi istersen de TN alınabilir.
Bence rekabetçi oyunlar için TN alınmalı.
Genel olarak oyun ve film için VA alınmalı.
Film izleme, tasarım yapma ve hikaye tabanlı oyun oynama için ise IPS alınmalı.
Biri birinden daha iyi diyemem. Hepsinin farklı artı ve eksileri var. Görüntü kalitesi olarak TN<VA<IPS sıralaması olsa da IPS paneller genelde yüksek gecikme yüzünden rekabetçi oyunlara pek uygun değildir. İyi görüntü kalitesi ve iyi oyun deneyimi için VA alınabilir. Çok iyi oyun deneyimi ve daha düşük görüntü kalitesi istersen de TN alınabilir.
Film vs. de izliyorum, oyun dışında zamanımın çoğunu video izleyerek geçiriyorum zaten. Eğer uygun fiyata VA panel bulursam alabilirim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Film vs. de izliyorum, oyun dışında zamanımın çoğunu video izleyerek geçiriyorum zaten. Eğer uygun fiyata VA panel bulursam alabilirim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!