Altarein Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 698 13 Ocak 2020 #1 Anakartımın desteklediği depolama seçenekleri alttaki gibi; Sorduğum gibi ben bu anakarta NVMe SSD takabilir miyim? Kasamın SATA SSD yeri berbat olduğu için böyle bir karar aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2020
Anakartımın desteklediği depolama seçenekleri alttaki gibi; Sorduğum gibi ben bu anakarta NVMe SSD takabilir miyim? Kasamın SATA SSD yeri berbat olduğu için böyle bir karar aldım.
Safa-TR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 2.061 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 13 Ocak 2020 #2 Altarein dedi: Anakartımın desteklediği depolama seçenekleri alttaki gibi; Eki Görüntüle 486012 Sorduğum gibi ben bu anakarta NVMe SSD takabilir miyim? Kasamın SATA SSD yeri berbat olduğu için böyle bir karar aldım. Genişletmek için tıkla... Takabilirsiniz çokta güzel olur.
Altarein dedi: Anakartımın desteklediği depolama seçenekleri alttaki gibi; Eki Görüntüle 486012 Sorduğum gibi ben bu anakarta NVMe SSD takabilir miyim? Kasamın SATA SSD yeri berbat olduğu için böyle bir karar aldım. Genişletmek için tıkla... Takabilirsiniz çokta güzel olur.