B450 anakarta RX 6600 XT takılır mı?

Hissedemeyeceğin kadar. RX 6500 XT olsaydı ciddi şekilde hissederdin. O yüzden gönül rahatlığıyla takabilirsin.

Evet bende RX 6500 XT var. B450M de kullanıyorum çok hissediliyor mesela. Ama RX 6600 ve üzeri kartlar için bu geçerli değil.

FPS kaybın olur diyenler var olursa ne kadar olur.

B550'ye geçmeye gerek yok mu diyorsunuz o zaman.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodan içiniz rahat edebilir. Testler mevcut.

Attığınız videoya göre 1 FPS oynuyor. Yanlışım yok değil mi?

Peki sizce AM4'e yatırım yapmak mantıklı mı artık yani B550 almam gereksiz masraf olabilir mi?

Eğer param var diyorsanız yeni nesil soket alın. Çünkü sadece anakart, işlemci ikilisi 9000 TL.

ASUS TUF B550 Plus Gaming düşünmüştüm ama fiyat 3800 civarında. alırsam kendimi zorlayarak almış olacağım o yüzden karar vermeye çalışıyorum

Attığınız videoya göre 1 FPS oynuyor. Yanlışım yok değil mi?

Peki sizce AM4'e yatırım yapmak mantıklı mı artık yani B550 almam gereksiz masraf olabilir mi?

Evet değerler doğrudur.

ASUS TUF B550 Plus Gaming düşünmüştüm ama fiyat 3800 civarında. Alırsam kendimi zorlayarak almış olacağım o yüzden karar vermeye çalışıyorum.

Alacaksanız bunu alabilirsiniz. En ucuzlarındandır ve sağlam anakarttır. Ama dediğim gibi zorlanacaksanız almayın hiç boş verin.

teşekkür ederim

Herkese teşekkürler B450 anakartımı kullanmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…