G gojo12 Picopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 444 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #1 Her nasıl olduysa kaybettim ne yapmam gerek? İnternette bulma şansım var mıdır? Yoksa gidip bilgisayarcılara mı bakmalıyım? Anakartım Gigabyte B450 S2H. Başka bir vida ile SSD'yi sabitleyebilir miyim? Yoksa zarar mı veririm? Fikirleriniz neler?
Her nasıl olduysa kaybettim ne yapmam gerek? İnternette bulma şansım var mıdır? Yoksa gidip bilgisayarcılara mı bakmalıyım? Anakartım Gigabyte B450 S2H. Başka bir vida ile SSD'yi sabitleyebilir miyim? Yoksa zarar mı veririm? Fikirleriniz neler?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #2 M.2 vidaları internette satılıyor ama anakartına uygun olup olmadığına bakman gerek. Biraz araştır, şeklini hatırlıyorsan uygununu bulursun sanırım.
M.2 vidaları internette satılıyor ama anakartına uygun olup olmadığına bakman gerek. Biraz araştır, şeklini hatırlıyorsan uygununu bulursun sanırım.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 13 Mayıs 2022 #3 Sürprizbozan: Mesela Adaptör & Çevirici Modelleri ve Fiyatları - n11 Adaptör & Çevirici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Adaptör & Çevirici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com İnternette işini görecek şeyler bulabilirsin.
Sürprizbozan: Mesela Adaptör & Çevirici Modelleri ve Fiyatları - n11 Adaptör & Çevirici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Adaptör & Çevirici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com İnternette işini görecek şeyler bulabilirsin.
Gunman Femtopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 233 13 Mayıs 2022 #4 Bu tür satılan M.2 vidaları her anakarta uymayabiliyor. Uyumluluğunu sormak gerek.