Güzel bir sisteme sahibim ve Windows7 yapmak istiyorum. Rica ediyorum lütfen Windows7 yapma yavaş, kasar gibi yazılar yazmayın.
Ana kartımın modeli: MSI B450 GAMING Plus Max
Bir keresinde yaptım mouse çalışmadı, PS2 mouse buldum o sorunu da halletim. Masaüstü geldi, İnternet olmadı, Driver'ları yükleyemedım, USB tanımlamadı. Sadece PS2 mousem calısıyordu, rica ediyorum tek isteğim bu bu konuda bana yardımcı olabılıcek var mı? Nasıl Windows 7 yapacağım? Diyelim yaptım nasıl USB yerlerini calıştıracağım?
İnternet'te bazı sitelerde orijinal olmayan USB 3.0 ve enthernet entegleri Windows 7'ler var onları dene.
Güvenli Boot'u devre dışı bırak.
DVD ile kurabilirsen DVD ile kur.
Best AMD AM4 B450 ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 2, Mystic Light, MSI MPG
www.msi.com
Buradaki driverlari yuklersen USB nin calismasi lazim.
Su anda calisan bir sistemin var ise, butun driverlariindir ve USB de sakla, kurulumdan sonra ethernet kartini tanimaz ise isine yarar.
Ryzen işlemcilerin Windows 7 desteği yok yazıyorlar her yere. Alttaki linklere bir göz at. Daha yavaş diye değil, sorun yaşama ihtimalin çok yüksek diye önermiyorum. Ayrıca güncel oyunlarda da Win 7'nin .DLL hatalarına sebep olduğunu ve Win 10 yükseltmesi sonrası sorunun çözüldüğünü defalarca gördüm. Yine de sen bilirsin. İlk linkte Win 7 kurulumunu nasıl yapacağın anlatılmış ancak ilk paragrafa bakarsan resmi olarak Ryzen'ların Win 7 desteklemediği belirtilmiş.
Merhabalar Technopat ailesi. Windows 10 işletim sistemindeyim. Oynadığım oyunda Windows 7'ye göre düşük FPS alıyorum fakat şöyle bir sorunum var. Format atma yerine geldiğinde bütün USB'ler çalışmıyor. Bu sadece Windows 7 atarken oluyor. Sorunu araştırdığımda USB 3.0 falan bir şeyler diyorlardı...