Teşekkürler Son bir soru olarak sıvı soğutucumu argb pinlerine takarak anakart yazılımı üzerinden ışıklarıyla oynayabiliyorum doğru mudur? çünkü sabit renkler yapmak istiyorum ve şu anki anakartımda ARGB girişi olmadığı için saçma bi şekilde sadece sıvı soğutmam rainbow yanıyor.
Teşekkürler Son bir soru olarak sıvı soğutucumu argb pinlerine takarak anakart yazılımı üzerinden ışıklarıyla oynayabiliyorum doğru mudur? çünkü sabit renkler yapmak istiyorum ve şu anki anakartımda ARGB girişi olmadığı için saçma bi şekilde sadece sıvı soğutmam rainbow yanıyor.
Gigabyte B450 AORUS ELITE AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
A sersi anakartlar overclock yapılamaz. Onun dışında basitçe sırasıyla A, B ve X arasındaki farklar. Yükseldikçe daha kaliteli, daha fazla ve daha uzun ömürlü parçalar kullanılır, daha iyi ses yongası, daha kaliteli ve fazla mosfet ve soğutucuları, katı kapasitörler, ethernet ve Wİ-Fİ yongaları, daha fazla USB portu, daha iyi overclock performansı, daha iyi yonga soğutması, daha çok PCIe portu ve çeşitli diğer portlar, daha çok ve işlevsel pinler, hatta daha hızlı portlar bile olabilir, vb. bilmediğim daha çok şeyler. Tabii bir kullanıcı için en iyi F/P yonga seti B serisidir, ondan sonra X tercih edilir (benim gibi) ve alınmaması gereken A serisi.