Fikretgr
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- ELT okuyan Dövme sanatçısı
Merhaba, garantiden dönen anakartımı bugün taktım ve çalıştırdım. BIOS'a bakarken BIOS sürümünün 2019 olduğunu gördüm ve internette BIOS sürümü aradım. Gigabyte'in sitesinden F52 sürüm BIOS'u indirdim, flasha attım. QFlash ile güncelleme yaptım fakat yaptıktan sonra da sürüm değişmedi. Daha sonra internetten bakarken Punch Technology adlı bir sitedeki makalede F52 BIOS linki buldum. İndirdim güncellemeyi yaptım fakat bilgisayar açılırken Punch Technology logosu gözüküyor. BIOS'a garip garip ayarlar geldi. Size sorum bu BIOS'u F51 sürümüne nasıl geri döndürebilirim veya düzgün bir F52 sürümüne nasıl geçerim?
Bu bahsettiğim şirkete mail attım ve adam şunu yazdı: "No, if you have flashed it with One of our Custom BIOSs it will be locked to our approved BIOS files only. There isn't any way to revert it."
Yok mudur bunun çözümü, bu kilidi kaldırmanın bir yolu falan.
Bu bahsettiğim şirkete mail attım ve adam şunu yazdı: "No, if you have flashed it with One of our Custom BIOSs it will be locked to our approved BIOS files only. There isn't any way to revert it."
Yok mudur bunun çözümü, bu kilidi kaldırmanın bir yolu falan.
Son düzenleme: