B450 Aorus M BIOS güncelleme

F60C çıkmış ama sanıyorum beta BIOS rakam yanında harf ile olanlar beta oluyor onları sorun oluşursa yükleyebilirsiniz yoksa F51'i yükleyin.

B450 AORUS M (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
american megatrends ınc. F41 7/22/2019 diyor bunun güncellenmesi lazım değil mi hocam?
F60b son sürüm hocam.
american megatrends ınc. F41 7/22/2019 diyor bunun güncellenmesi lazım değil mi hocam?

Sadece BIOS üreticisidir American Megatrends ınc. Siz Gigabyte anakart sahibi olduğunuz için benim verdiğim linkteki BIOS'u indirmelisiniz Gigabyte'ın sitesi orası.

Peki hangi versiyonunu önerirsiniz acaba? Hangisini indireyim doğru çalışması için tavsiyeniz nedir?

Ben genellikle beta BIOS'ları da yüklerim çünkü öncekilerin eksiklerini de giderirler. Bu arada bende Gigabyte kullanıyorum ama siz isterseniz F51 beta olmayanı yükleyin ya da size kalmış benim gibi betayı da yükleyebilirsiniz. Herhangi bir sorun oluşursa bir alt sürüme ya da bir üst sürüme geçersiniz olur biter.

F60c sürümünü indireceğim değil mi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…