B450 Aorus Pro ARGB şerit LED desteği

0skar

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. B450 Gigabyte Aorus Pro model anakartım var. N11 üzerinden 2 metrelik ARGB şerit LED almayı düşünüyorum 5V şerit LED, voltaj, pin gibi durumlarda bilgim az. Satıcıya soru sordum anakartınızın ne kadar uzunlukta şerit LED desteklediğini bulun yazmış. Bu konu hakkında nereden bilgi sahibi olabilirim?

Ayrıca ben anakart üzerinden 2 metrelik şerit LED'i kontrol etmek istiyorum masanın arka kısmına bağlamak istiyorum, bu konuda fikri olan var mı acaba? Düşük bütçe ile biraz ambiyans istiyorum sadece. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartının kullanım kılavuzunda 5 metre olup 300 LED'li LED şerite destek verildiği yazıyor.

Tabii bu değeri pek referans almana gerek yok. Önemli değil bu çok .

Ayrıca masa için LED alıyorsan anakartla kontrol etmek yerine harici bir kontrolcü kullanmanı tavsiye ederim. Kasanın içinde LED şerit düşünüyorsan anakartınla kontrol et.

Anladım teşekkürler. Peki harici bir 2 metrelik argb şerit led önerin var mıdır? Kumandadan kontrol edilebilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…