EMREDİŞKAYA Hectopat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 74 19 Temmuz 2019 #11 āshǐdé yuánzhēn dedi: NVMe yazmasına gerek yok, PCIe 3.0 x4 yazısını görmüyor musunuz... Genişletmek için tıkla... Canım abim bilgisizim bu konuda bu sebeple zaten sizlerden bilgi istiyorum PCIe 3.0 yazınca nvme mi oluyor yani
āshǐdé yuánzhēn dedi: NVMe yazmasına gerek yok, PCIe 3.0 x4 yazısını görmüyor musunuz... Genişletmek için tıkla... Canım abim bilgisizim bu konuda bu sebeple zaten sizlerden bilgi istiyorum PCIe 3.0 yazınca nvme mi oluyor yani
āshǐdé yuánzhēn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 1.248 Çözümler 9 19 Temmuz 2019 #12 EMREDİŞKAYA dedi: Canım abim bilgisizim bu konuda bu sebeple zaten sizlerden bilgi istiyorum PCIe 3.0 yazınca nvme mi oluyor yani Genişletmek için tıkla... Hayır her PCIe 3.0 slotu aynı zamanda NVMe slotu değildir ama Samsung 970 EVO Plus, anakartınıza uygundur.
EMREDİŞKAYA dedi: Canım abim bilgisizim bu konuda bu sebeple zaten sizlerden bilgi istiyorum PCIe 3.0 yazınca nvme mi oluyor yani Genişletmek için tıkla... Hayır her PCIe 3.0 slotu aynı zamanda NVMe slotu değildir ama Samsung 970 EVO Plus, anakartınıza uygundur.
Pandaoraa Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 12 Çözümler 1 8 Aralık 2020 #13 āshǐdé yuánzhēn dedi: Anakartınızı araştırdım, bir M tipi 22110'a kadar, bir de M tipi 2280'e kadar tüm M.2 SSD'leri takabilirsiniz. NVMe olacak. Sürprizbozan: B Key, M Key ve B&M Key M.2 NVMe ve SATA SSD'lerin Konnektörleri Eki Görüntüle 413673 Genişletmek için tıkla... Selam, m2 nvme sandisk 500gb aldım fakat windows 10 kurduğum halde boot nvme ilw başlatamıyorum sistemi sebebi nedir acaba.
āshǐdé yuánzhēn dedi: Anakartınızı araştırdım, bir M tipi 22110'a kadar, bir de M tipi 2280'e kadar tüm M.2 SSD'leri takabilirsiniz. NVMe olacak. Sürprizbozan: B Key, M Key ve B&M Key M.2 NVMe ve SATA SSD'lerin Konnektörleri Eki Görüntüle 413673 Genişletmek için tıkla... Selam, m2 nvme sandisk 500gb aldım fakat windows 10 kurduğum halde boot nvme ilw başlatamıyorum sistemi sebebi nedir acaba.