B450 chipset driverını nasıl kurabilirim?

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım. Windows güncelleştirmelerin hepsini kurdum. Aygıt yöneticisinde kurulmayan driver yok fakat forumdan biri chipset driverını kur demişti. Anakartım Gigabyte B450M S2H modeli. Ne yapmalıyım? Yardımınız gerek dostlar. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen bu sürücüler kurulmuştur ancak en güncel sürücüleri kullanmak istiyorsanız Chipset driverından ayrı olarak Audio ve LAN driverlarını kurabilirsiniz.

Muhtemelen bu sürücüler kurulmuştur ancak en güncel sürücüleri kullanmak istiyorsanız Chipset driverından ayrı olarak Audio ve LAN driverlarını kurabilirsiniz.
Teşekkür ederim dostum, senden ricam, sürücülerin linklerini ilk arkadaşın attığı siteden verir misin ?
Teşekkür ederim dostum, senden ricam, sürücülerin linklerini ilk arkadaşın attığı siteden verir misin ?
He bir de, Sata Raid sürücüsünü kurmam gerekiyor mu ?

He bir de, Sata Raid sürücüsünü kurmam gerekiyor mu ?
Dostum attığım linke tıkla ordan işetim sistemini seç alt tarafta doğru indir orda chipset, bios vs. var içim rahatlasın diyorsan hepsini indir kur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı