B450-F GAMING sistem açılmıyor

neojun

Kilopat
Daha fazla  
Güç kaynağı: 500W.
Ekran kartı: 1660 Ti.
İşlemci: 3600XT.
Eski anakart: MSI A320M Pro VH Plus.

Herkese hayırlı geceler. Yeni bir anakart aldım (ASUS ROG STRIX B450-F GAMING). Montajını kasaya sıkıntısız bir şekilde yaptım ve hiçbir türlü anakarta güç gelmiyor. Dedim yanlış bağladım, tekrar söküp yapayım. Hem video izledim hem kullanma kılavuzuna bakıp yaptım, yine hiçbir türlü güç gelmedi. Dedim güç kaynağı mı problem, eski anakartı taktım, çalışıyor her şey. Sonra dedim herhalde güç kaynağı yetersiz, Watt değeri falan. O da 400-420 Watt falan yapıyor. Ne yapmam gerekiyor, yardım edebilecek var mı?

Güç kaynağı: 500W.
Ekran kartı: 1660 Ti.
İşlemci: 3600XT.
Eski anakart: MSI A320M Pro VH Plus.

Herkese hayırlı geceler. Yeni bir anakart aldım (ASUS ROG STRIX B450-F GAMING). Montajını kasaya sıkıntısız bir şekilde yaptım ve hiçbir türlü anakarta güç gelmiyor. Dedim yanlış bağladım, tekrar söküp yapayım. Hem video izledim hem kullanma kılavuzuna bakıp yaptım, yine hiçbir türlü güç gelmedi. Dedim güç kaynağı mı problem, eski anakartı taktım, çalışıyor her şey. Sonra dedim herhalde güç kaynağı yetersiz, Watt değeri falan. O da 400-420 Watt falan yapıyor. Ne yapmam gerekiyor, yardım edebilecek var mı?
Yüksek ihtimal anakart bozuk, Watt ile ilgisizi yok.
Kabloları doğru bağladığınıza emin olduktan sonra yine çalışmaz ise iade edin derim.

B450 Pro-S modeli aklınızda bulunsun bu arada👍.

3KgEOC.jpg

vUKRXx.jpg

İlk fotoğraftaki güç kablosunun yanındaki kablo 1 dakika önce elimde kaldı. Yoksa takılı haldeydi, yarın yenisini alacağım.

Kasa içinin fotoğraflarını paylaşır mısınız? Bağlantıları kontrol edelim.

500W ama hangi marka/model? Gamepower derseniz ağlarım.

Gamepower 😔

Dosya Ekleri

• 1608074782658.png
    1608074782658.png
    148,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 1608074803322.png
    1608074803322.png
    126,5 KB · Görüntüleme: 43
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı