Daha fazla
Dün HDD arızasından dolayı bilgisayar açılmadı ve anakartta VGA ışığı yanıyordu, korktum ekran kartını çıkardım. Girişine baktım sıcaklığına vs. Derken bir sorun göremedim taktım. Yıllardır kullanırım PC yıllardır da söker takarım ama kısa devre mi oldu anakartı mı zorladım bilmiyorum. Ama HDD sökünce PC açıldı fakat ses yoktu. Tek tek girişleri denedim olmadı ön panelim bozuktu zaten takılı değildi. Anakarta baktım ekstra bir şey yok.
BIOS ayarlarında da bir şey göremedim. Yani fiziksel bir sorun olsa da jak takılınca görmesi ve sesin çalıştığını görmeme rağmen 3 farklı hoparlör denememe rağmen ses alamıyorum. Sadece Bluetooth kulaklığımdan ses alabiliyorum. Anlamış değilim birdenbire oldu ve format attım, çözüm bulamayınca ama driver kurabiliyorum ve normal çalışıyor gibi. Tepki verip ses alamıyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Ne yapmam gerek?
BIOS ayarlarında da bir şey göremedim. Yani fiziksel bir sorun olsa da jak takılınca görmesi ve sesin çalıştığını görmeme rağmen 3 farklı hoparlör denememe rağmen ses alamıyorum. Sadece Bluetooth kulaklığımdan ses alabiliyorum. Anlamış değilim birdenbire oldu ve format attım, çözüm bulamayınca ama driver kurabiliyorum ve normal çalışıyor gibi. Tepki verip ses alamıyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Ne yapmam gerek?
Son düzenleyen: Moderatör: