Önceden topladığım sistemi şu an hala kullanmaktayım ve aynı anda 5 adet World of Warcraft oynayabiliyorum. Ancak 10 tane aynı anda açmak için hesaplarıma göre RAM'lar yetersiz kalıyor.
Sistemim bu şekilde fiyatlar güncel değildir, önceden alındığı için böyledir.
Bu sistemi 32 GB RAM yapabilmek için ne yapmam gerekli? Anakartımda 2 adet slot daha bulunmakta ancak 4 slotu da doldurmak bir sorun yaratır mı?
Ya da onları çıkartıp 16x2 mi yapmalıyım?
Önceden topladığım sistemi şu an hala kullanmaktayım ve aynı anda 5 adet World of Warcraft oynayabiliyorum. Ancak 10 tane aynı anda açmak için hesaplarıma göre RAM'lar yetersiz kalıyor.
Bu sistemi 32 GB RAM yapabilmek için ne yapmam gerekli? Anakartımda 2 adet slot daha bulunmakta ancak 4 slotu da doldurmak bir sorun yaratır mı?
MSI B450 Gaming Plus Max Anakart Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
HX432C16FB3K2/16 Kingston Hyperx FURY 16GB DDR4 3200MHz CL16 Performans Ram Kiti (2x8GB) Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!
bilendenal.com
Böyle bir kit alsan da olur.
Benimde benzer sistemim var . 2'li Predator 2'li Adata D30 ram kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.