B450 Gaming Plus Max ve MSI Atlas ARGB v2.0 LED bağlantısı

hoscakal41

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim MSI marka GPU destek braketini aldım fakat ARGB LED bağlantısı 3 pinli çıktı. Anakartım MSI B450 Gaming Plus Max bende sadece 4 pinli LED çıkışları var. Diyeceğim o ki ben bunu kontrolcü olmadan aşağıda gösterdiğim aparatla bağlayabilir miyim?

Bana mantıklı gelmedi. 4 pin 12V çıkışı kablo ile 5V olamaz. Farklı olan bir çıkış için olabilir. Satıcıya da sorabilirsiniz. Bu iş bu kadar basit değildir.

Bana mantıklı gelmedi. 4 pin 12v çıkışı kablo ile 5V olamaz. Farklı olan bir çıkış için olabilir. Satıcıya da sorabilirsiniz. Bu iş bu kadar basit değildir.

Hocam bunu fan girişine bağlamayı düşündüm 5V olan girişe sadece senkronize çalışmaz diye düşünüyorum.

+5 ve - girişi doğru olursa yanabilir fakat değişim olmaz. Bence kontrolcü alana kadar ellemeyin derim.
Linkteki gibi bir kablo olabilir. Bakabilirsiniz.
n11.com'dan MELTIS RGB KONTROL MODÜLÜ USB Giriş - 5 Voltluk LED şerit için seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Tüm RGB fanlarım kontrolcü olmadan senkronize çalışıyor sadece bunun için almak istemiyorum

O zaman linkteki gibi bir dönüştürücü alın derim. Hepsine uyumlu gözüküyor.

Tamamdır hocam. Duruma göre yazarsınız.

Hüsrana uğramam umarım braketin kendisinden fazla bir kontrolcüye para vermek mantıklı gelmiyor fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…