B450 Gigabyte S2H anakarta R7 5700X güncellemesi gerekir mi?

fuatkorkmazz34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5 5500 olan işlemcimi 5700X ile değiştirdim, işlemcim geldi ama BIOS Update yapmam gerekiyormuş galiba. Daha önce yapmıştım ama bu son sürüm olmayabilir, güncelleme yapmam gerekiyor mu acaba?

F60 veya F40 BIOS sürümünden sonra tüm yüklü olan BIOS sürümleri 5700X işlemcisini çalıştırmalı.
Eğer 5500'ü çalıştırıyorsa 5700X'te çalıştırmalı yani evet çalıştıracaktır.
Ancak güncel kalmak iyidir güncelleyebilirsiniz BIOS'u.

Gelen işlemciyi takıp denedim fakat ekrana görüntü gelmedi, ayaklarıdna bir sorun yok işlemcide sorun olabilir mi acaba BIOS Update'den kaynaklanmıyorsa?

Gelen işlemciyi takıp denedim fakat ekrana görüntü gelmedi, ayaklarıdna bir sorun yok işlemcide sorun olabilir mi acaba BIOS Update'den kaynaklanmıyorsa?

BIOS pilini çıkartıp BIOS'u sıfırlayın, ardından olmazsa eski işlemciyi takın ve BIOS güncellemesi yapın, tekrar görüntü vermiyorsa işlemci de sorun olabilir.

BIOS pilini çıkartıp BIOS'u sıfırlayın, ardından olmazsa eski işlemciyi takın ve BIOS güncellemesi yapın, tekrar görüntü vermiyorsa işlemci de sorun olabilir.
tamamdır hocam teşekkür ederim

Hepsini denedim ama sorun aynı. Bilgisayarı açtiktan sonra güç düğmesinden geri kapatamıyorum bile. Klavyenin ışıkları yanmıyor, işlemci bozuk muhtemelen. Ayaklarında hiç sorun yok oysaki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…