B450 için Wi-Fi+Bluetooth ve PCI-e kart önerisi

Şunu alacaktım:

Başka konuda bunun için dönüştürücü falan lazım olur, ayrıca bu laptop için dendi.
Bu sebepten:
B450 Tomahawk anakarta uyumlu Wi-Fi+Bluetooth 5.0, 5.1 vs PCI-Express ile bağlanan bir kart önerir misiniz?
Wi-Fi için TP-Link dongle var, idare ediyor ama Bluetooth daha önemli ve dongle performansı düşük olur diye kart istiyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kartları masaüstü anakartlara uymuyor, hem boyut olarak uymuyor hem de anten kabloları yok. Dönüştürücü almalısınız.

Evet uymadığını mesajda belirttim bu yüzden PCI Express olan bir kart tavsiyesi istemiştim.
Teşekkür ederim yanıt için.

Teşekkür ederim,
Peki bildiğiniz sadece Bluetooth 5.0 olan bir kart vesaire var mı dongle bulamadım ve ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.

Evet uymadığını mesajda belirttim bu yüzden PCI Express olan bir kart tavsiyesi istemiştim.
Teşekkür ederim yanıt için.

Teşekkür ederim,
Peki bildiğiniz sadece Bluetooth 5.0 olan bir kart vesaire var mı dongle bulamadım ve ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
Dongle için Ugreen markasının dongle'ını alabilirsiniz. Ben gayet memnunum, 2 3 aydır da aktif olarak kullanıyorum.

Dongle için ugreen markasının Dongle'ını alabilirsiniz. Ben gayet memnunum, 2 3 aydır da aktif olarak kullanıyorum.

Bu sanırım 4.0, 5.0 ürünlerle sıkıntı çıkartmazsa alayım ne dersiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı