B450 ile MSI A650bn uyumlu mudur?

Ahmett_33

Femtopat
Daha fazla  
MSI MPG A650bn ATX 650watt PSU var.

MSI H310M Pro-VDH​

Anakart almayı düşünüyorum. Uyumlu mudur sizce?
Sistemim.
GTX 1060 3GB.
Intel i5 3340 işlemci.
12 GB RAM 798.1 MHz.
250GB SSD.
İşlemcimide Intel i5 9400F ile değiştireceğim PSU yeterli midir?

Son düzenleme:
MSI MPG A650bn ATX 650watt PSU var.
Gigabyte A520M-K-v2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX anakart almayı düşünüyorum. Uyumlu mudur sizce?
Sistemim.
GTX 1060 3GB.
Intel i5 3340 işlemci.
12 GB RAM 798.1 MHz.
250GB SSD.
İşlemcimide Intel i5 9400F ile değiştireceğim PSU yeterli midir?

Hocam anakart AMD işlemci Intel. Sizce uyumlu mu? Ya anakartı Intel uyumlu alacaksanız ya da AMD işlemci alacaksınız.

Hocam Intel işlemci alacağınıza AMD işlemci alın. Daha fazla performans alırsınız. Bütçeniz nedir?

3080 veya 3090 alırsa sıkıntı hocam 😄

Yaklaşık 1 saat önce bu platformda bununla ilgili bir konuda konuştum arkadaşlarla bütçem ve oynayacağım oyun icin bu işlemci yeterli bana tavsiyeniz için teşekkürler :)

@AhmetAlii Şu devirde bence kimse o kartları alamaz hocam. :D

Yaklaşık 1 saat önce bu platformda bununla ilgili bir konuda konuştum arkadaşlarla bütçem ve oynayacağım oyun icin bu işlemci yeterli bana tavsiyeniz için teşekkürler :)
Ne oyniyacaksın ki? Çok karışık konular açıyorsun tek bir konu üzerinden bir bütçe ve isteklerini yazarsan tam bir öneri yapabiliriz.

Peki hocam bizlik hiç sıkıntı değil. Yalnız yeni RAM'da almanız da fayda var. Eski RAM'lar yeni alacağınız anakarta uymayacaktır 😉

@GoDd1 neden ki hocam. Ben 3080 almayı düşünüyordum bu aralar 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı