Arkadaşlar ben bir sistem toplayacağım. B450 anakart ve Ryzen 3600 alacağım. Ancak işlemci olmadan nasıl BIOS güncellemesi yapacağım? Aldığım yerde yaparlar mı? Not: Elimde başka takılabilecek işlemci yok.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
www.msi.com
MSI resmi YouTube kanalı video anlatımı.
Alacağınız anakartın marka ve modelini söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Yeni çıkan Ryzen 3000 serisi işlemcilerden Ryzen 5 3600'ü satın alacağım. Anakart olarak Gigabyte X570 AORUS almayı planlamıştım. Anlık gelişmeler sonucu bütçemde büyük değişiklikler meydana geldi. Beni 5-6 ay idare edebilecek bir anakart almaya karar verdim. Gigabyte B450M S2H nasıldır? Ryzen...
Hocam Vatan'dan topladığın sistem biraz pahalı gibi sanki.
Bak İtopyada hazır sistem var içinde Ryzen 5 3600 olan ekran kartı RTX 2060 B450 anakarta onlar güncelleyip yolluyor 2x8 RAM 600W 80+ PSU ile 1 TB HDD ve 240 GB SSD ile 5999 TL. Senin sitemde SSD olmadığı halde 6350 TL yapıyor ve senin seçtiğin ekran kartı daha düşük fiyatlı bir model.
THALDRIN-STAR /AMD Ryzen 5 3600/ASUS DUAL RTX 2060 Advanced Edition EVO 6GB/16GB DDR4/240GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile THALDRIN-STAR ITOPYA'da.