_null Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 232 Çözümler 1 21 Nisan 2023 #1 ASUS PRIME B450M-A II ASUS PRIME B450-PLUS Hangisi alınmalı sizce? Aradaki fiyat farkına değer mi?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #2 Birisi m-ATX birisi ATX. ATX olanı alacaksanız daha fazla girişi daha fazla soket vs olarak artıları olacaktır boyutu büyük olduğundan. Ha ATX gerekli mi değil hangisi ucuz ise onu tercih edin artan parayı başka parçaya kullanırsınız. Son düzenleme: 21 Nisan 2023
Birisi m-ATX birisi ATX. ATX olanı alacaksanız daha fazla girişi daha fazla soket vs olarak artıları olacaktır boyutu büyük olduğundan. Ha ATX gerekli mi değil hangisi ucuz ise onu tercih edin artan parayı başka parçaya kullanırsınız.
_null Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 232 Çözümler 1 22 Nisan 2023 #3 Hocam soğutucu muhabbeti de var iki anakart arasında. Pro modelinde soğutucu var diğerinde yok. Sıkıntı çıkaracaksa pahalı olanı alacağım. Hocam bir sorum daha olacak. B450M S2H V2 ile arasında performans farkı olur mu? Her iki anakart içinde soruyorum.
Hocam soğutucu muhabbeti de var iki anakart arasında. Pro modelinde soğutucu var diğerinde yok. Sıkıntı çıkaracaksa pahalı olanı alacağım. Hocam bir sorum daha olacak. B450M S2H V2 ile arasında performans farkı olur mu? Her iki anakart içinde soruyorum.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #4 _null dedi: Hocam soğutucu muhabbeti de var iki anakart arasında. Pro modelinde soğutucu var diğerinde yok. Sıkıntı çıkaracaksa pahalı olanı alacağım. Hocam bir sorum daha olacak. B450M S2H V2 ile arasında performans farkı olur mu? Her iki anakart içinde soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemci ile kullanacaksınız ve ileride yükseltme düşünüyor musunuz?
_null dedi: Hocam soğutucu muhabbeti de var iki anakart arasında. Pro modelinde soğutucu var diğerinde yok. Sıkıntı çıkaracaksa pahalı olanı alacağım. Hocam bir sorum daha olacak. B450M S2H V2 ile arasında performans farkı olur mu? Her iki anakart içinde soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemci ile kullanacaksınız ve ileride yükseltme düşünüyor musunuz?