B450 S2H anakart XMP profilinde 3200 MHz yok

Şu anki BIOS sürümün ne idi ben eskiden güncellerkende öyle bir hata alıyordum teker teker geçtim zor ama yapacak bir şey yok.
F61a. Bios Tarihi de 03/29/2021. Şahsen ben sürümle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Şayet sürümle alakalı olsaydı 2021in 3. Ayından sonra güncellenmemiş hiçbir cihaz 3200 mhz ram kullanamazdı. Mantıksız.

CPU-Z üzerinden RAM bilgilerini paylaşır mısın?
Güncelleyebilseydik aklımızdan bir "?" çıkardı en azından.

Part number'da yazıyor zaten bu RAM'ler 3200 MHz değil 3000 MHz.

Part number'da yazıyor zaten bu RAM'ler 3200 MHz değil 3000 MHz.
vaaa dolandırıldım laa. Aldığım yerle iletişime geçicem.

Çözüme ulaştık arkadaşlar. Bilgisayarı topladığım şirket bir yanlışlıkla 3000 MHz RAM'ler yollamış bana. Kendileriyle iletişime geçtik ve özür meziyetinde bana 3600 MHz değerinde RAM'ler hediye etmek istediler. Yardımlarınız için teşekkürler buradan çıkarılacak 2 ders var; birisi PC toplayınca malzemelerimiz gerekli programlar vasıtasıyla kontrol ediyoruz, ikincisi "Allah isterse bir kulun işini mermere geçirir dişini" sözüne inanıyoruz. Saygılar sevgiler...

Son düzenleme:

Hangi RAM'ler bir de site neydi yaptıkları çok iyi.

Hangi RAM'ler bir de site neydi yaptıkları çok iyi.

Henüz stoklarında yokmuş ay başında gelecek olanlardan seçeceğiz. Site adı vermeyeyim çünkü ben bir tanış vasıtasıyla bu iletişimi kurabildim. Herkese karşı böyle olmayabilirler o yüzden paylaşmam doğru olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…