Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 14 Kasım 2019 #1 Dostlar, B450 S2H ana kartım var. hangi sürücüleri ve BIOS nasıl kuracağımı bilmiyorum. işlemci olarak Ryzen 5 2600 kullanıyorum. BIOS sürümüm F40. sizce BIOS güncellemeli miyim? Sürücüler bu şekilde: Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2019
Dostlar, B450 S2H ana kartım var. hangi sürücüleri ve BIOS nasıl kuracağımı bilmiyorum. işlemci olarak Ryzen 5 2600 kullanıyorum. BIOS sürümüm F40. sizce BIOS güncellemeli miyim? Sürücüler bu şekilde:
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 14 Kasım 2019 #2 BIOS’u 42f sürümüne güncellemeni, en üstteki driverleri kurmanı öneririm.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 15 Kasım 2019 #3 Bios ve Chipset önemli güncellemeler. Onlarda güncel kalman tabii ki yararlı olur.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 15 Kasım 2019 #4 Dostlar, BIOS güncellemesin de bir sıra oluyormuş galiba, tam olarak nasıl kuracağım?
S Silinen üye 210679 Ziyaretçi 15 Kasım 2019 #5 Perceival dedi: Dostlar, BIOS güncellemesin de bir sıra oluyormuş galiba, tam olarak nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Senin sıra son adımına kadar getirilmiş. Direkt F50a'ya güncelleyebilirsin.
Perceival dedi: Dostlar, BIOS güncellemesin de bir sıra oluyormuş galiba, tam olarak nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Senin sıra son adımına kadar getirilmiş. Direkt F50a'ya güncelleyebilirsin.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 15 Kasım 2019 #6 Silinen üye dedi: Senin sıra son adımına kadar getirilmiş. Direkt F50a'ya güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sitede bir öncekine dönüp, öyle güncelleyin falan yazıyor not kısmında. direkt olarak son sürüme mi güncelleyeceğim?
Silinen üye dedi: Senin sıra son adımına kadar getirilmiş. Direkt F50a'ya güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sitede bir öncekine dönüp, öyle güncelleyin falan yazıyor not kısmında. direkt olarak son sürüme mi güncelleyeceğim?
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2019 #7 Perceival dedi: Sitede bir öncekine dönüp, öyle güncelleyin falan yazıyor not kısmında. direkt olarak son sürüme mi güncelleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Direkt son sürüme güncelleyebilirsiniz.
Perceival dedi: Sitede bir öncekine dönüp, öyle güncelleyin falan yazıyor not kısmında. direkt olarak son sürüme mi güncelleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Direkt son sürüme güncelleyebilirsiniz.
SonTolga Hectopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #8 Perceival dedi: Sitede bir öncekine dönüp, öyle güncelleyin falan yazıyor not kısmında. direkt olarak son sürüme mi güncelleyeceğim? Genişletmek için tıkla... O F32 ve alt sürümler için diyor, sen direkt güncelleyebilirsin.
Perceival dedi: Sitede bir öncekine dönüp, öyle güncelleyin falan yazıyor not kısmında. direkt olarak son sürüme mi güncelleyeceğim? Genişletmek için tıkla... O F32 ve alt sürümler için diyor, sen direkt güncelleyebilirsin.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 15 Kasım 2019 #9 SonTolga dedi: O F32 ve alt sürümler için diyor, sen direkt güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bir aksilik çıkmaz değil mi? sistem yeni çünkü.
SonTolga dedi: O F32 ve alt sürümler için diyor, sen direkt güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bir aksilik çıkmaz değil mi? sistem yeni çünkü.
SonTolga Hectopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #10 Perceival dedi: Çok teşekkür ederim bir aksilik çıkmaz değil mi? sistem yeni çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben @BİOS programı ile 4 kere güncelledim bir sorun yaşamadım.
Perceival dedi: Çok teşekkür ederim bir aksilik çıkmaz değil mi? sistem yeni çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben @BİOS programı ile 4 kere güncelledim bir sorun yaşamadım.