A Adz Centipat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #1 Bu kasanın içinde 3 tane fan var. Ben B450 SH2 alacağım. Onun içinde sadece 1 tane SYS Fan 1 var. Bu fan çoklayıcıyı alıp SYS Fan 1'e taksam işimi görür mü? Fan çoklayıcı: https://www.hepsiburada.com/alfais-...MI3cDikYfR7QIVCuDtCh2aUApQEAQYBSABEgIOWPD_BwE.
Bu kasanın içinde 3 tane fan var. Ben B450 SH2 alacağım. Onun içinde sadece 1 tane SYS Fan 1 var. Bu fan çoklayıcıyı alıp SYS Fan 1'e taksam işimi görür mü? Fan çoklayıcı: https://www.hepsiburada.com/alfais-...MI3cDikYfR7QIVCuDtCh2aUApQEAQYBSABEgIOWPD_BwE.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Aralık 2020 #2 Onun yerine güç beslemeli olan bu ürünü tercih edin. Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik
Onun yerine güç beslemeli olan bu ürünü tercih edin. Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #3 Uyumlu tabii ki de. Fan çoklayıcı kendi içinden çıkıyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Aralık 2020 #4 SepuLtura -ẞ- dedi: Uyumlu tabii ki de. Fan çoklayıcı kendi içinden çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef güç için çoklayıcı çıkmıyor. Yalnızca RGB için bir kontrolcü çıkıyor.
SepuLtura -ẞ- dedi: Uyumlu tabii ki de. Fan çoklayıcı kendi içinden çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef güç için çoklayıcı çıkmıyor. Yalnızca RGB için bir kontrolcü çıkıyor.
A Adz Centipat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #5 Berkay Davas dedi: Onun yerine güç beslemeli olan bu ürünü tercih edin. Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Benim gösterdiğim iş görür mü benim gösterdiğim çalışıyor mu?
Berkay Davas dedi: Onun yerine güç beslemeli olan bu ürünü tercih edin. Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Benim gösterdiğim iş görür mü benim gösterdiğim çalışıyor mu?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Aralık 2020 #6 Adz dedi: Benim gösterdiğim iş görür mü benim gösterdiğim çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Güç beslemesi olmadığı için sağlıklı değil.
Adz dedi: Benim gösterdiğim iş görür mü benim gösterdiğim çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Güç beslemesi olmadığı için sağlıklı değil.
A Adz Centipat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #7 Berkay Davas dedi: Güç beslemesi olmadığı için sağlıklı değil. Genişletmek için tıkla... Güç beslemeli PSU'ya takılan mı?
Berkay Davas dedi: Güç beslemesi olmadığı için sağlıklı değil. Genişletmek için tıkla... Güç beslemeli PSU'ya takılan mı?