- RAM
- Corsair 2x8 3000 MHZ
- SSD veya HDD modeli
- Gigabyte 480 GB SSD
- Ekran kartı
- MSİ GTX 1660 Gaming X
- Anakart
- MSİ B450 Gaming Plus
- İşlemci
- R5 2600
Önceden böyle bir problemim yoktu. Anakartımdaki 4 USB portu da çalışmıyor. Klavye, fare, kulaklık hiçbirini kullanamıyorum takıp. Sanki çok az güç geliyor portlara gibi, sadece 1 tanesine fareyi takabiliyorum o da takmasam da olur yani. Fare sürekli gidip geliyor, kullanılmaz oluyor. Fareyi havaya kaldırınca bağlantısı gidiyor siz düşünün, klavyeyi taksam zaten çalışmıyor. USB bellek takınca algılıyorlar, sanırım çok az güç geliyor. Ne oldu da bu portlar bozuldu anlayamıyorum. Kasamın önünde 2 tane USB portu var, ne hikmetse onlarda da problem var. Sadece klavyemi takabiliyorum öndeki portlardan birine. İlk başta klavyeyi de kabul etmiyorlardı sonrasında düzeldi, tekrar olmayacağı belli değil. Bilgisayara format attım, sürücüleri kurdum. Ekstradan USB'ler için kuracağım bir sürücü var mı bilmiyorum ama yazılımsal bir sıkıntı olduğunu pek düşünmüyorum. Farklı bir fare de kullandım yine aynı.
Kasa ve güç kaynağı: Cooler Master MasterBox K500L ve kasanın yanında gelen 600W güç kaynağı.
www.coolermaster.com
Kasa ve güç kaynağı: Cooler Master MasterBox K500L ve kasanın yanında gelen 600W güç kaynağı.
Cooler Master MasterWatt Lite 600W Full Range ATX PSU
Power on. We want the MasterWatt Lite Series to be that simple. In the box are all the essentials of a reliable engine so you don't have to think about it. We added higher-end perks like Active PFC and PWM technology for more stability, and made sure we met ErP2013 and CE ratings for safety and...
Son düzenleme: