Çözüldü B450 Tomahawk Max BIOS flash Debug LED yanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
BIOS flash yapıyorum anakartıma. Arkadaki BIOS flash düğmesinin etrafında yanıp sönen ışık vardı, onun işi bitti sanırsam yanıp sönmesi bitti 7-8 dakika sonra. Ancak Debug LED yanıyor hâlâ. USB belleği çekmeli miyim?

@The Man From E.A.R.T.H. @304191 siz kullanıyorsunuz diye etiketledim, biliyorsunuzdur diye umuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@BerkayZ87 Sanırsam 5.nesil Ryzen BIOS update işlemi yaptınız. Reddit'te rastladığım kadarıyla yazılımsal bir sorun var. Işığın yanmasını engelleyememiş kimse. Birkaç gün önce burada da konu açıldı bununla ilgili. Yeni gelecek BIOS update'i beklemek şart sanırım.

Bahsettiğim konulardan biri:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncelleme biter bitmez restart atıyor, işlemci olmayınca da doğal olarak LED'i yakıyor. Sıkıntı yok yani, kapatıp işlemciyi takabilirsin.
Hiç resetlenmedi sistem, ben de böyle bekliyorum. :D Yanıp sönme işlemi kesinlikle bitti.

O reset kaşla göz arasında oluyor, fan durmaya zaman bile bulamadan.
Hiç dikkat etmedim, 7/24 Debug LED'e bakmadım. :D
@BerkayZ87 Sanırsam 5.nesil Ryzen BIOS update işlemi yaptınız. Reddit'te rastladığım kadarıyla yazılımsal bir sorun var. Işığın yanmasını engelleyememiş kimse. Birkaç gün önce burada da konu açıldı bununla ilgili. Yeni gelecek BIOS update'i beklemek şart sanırım.

Bahsettiğim konulardan biri:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o halde normal diyebiliriz sanırım.
Screenshot_20210407-200713.png

Ben bu led sorununa denk gelmedim, denk gelenlerde neden oluyor, neyi farklı yapmış olabiliriz çözebilmiş değilim, kullanımı etkilemiyor gibi duruyor fakat ilginç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı