O onurkral14 Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 612 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #1 Sistem şu anda elimde değil. Bu konuyu araştırdım fakat yeterli bilgi bulamadım ve konu açmayı uygun gördüm. Anakartım ile kasa RGB' lerini senkron bir şekilde çalıştırabilir miyim? Anakart: B450 Tomahawk Max Kasa: Corsair Carbide Spec RGB Delta
Sistem şu anda elimde değil. Bu konuyu araştırdım fakat yeterli bilgi bulamadım ve konu açmayı uygun gördüm. Anakartım ile kasa RGB' lerini senkron bir şekilde çalıştırabilir miyim? Anakart: B450 Tomahawk Max Kasa: Corsair Carbide Spec RGB Delta
Fullmotion Kilopat Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 782 Çözümler 4 27 Mart 2020 #2 Fanların Corsair iCUE programını destekliyorsa program üzerinde kontrol edebilirsin. Bu kasanın sahibi olan arkadaşlar daha detaylı bilgiyi verirler. Artı 0 Eksi
Fanların Corsair iCUE programını destekliyorsa program üzerinde kontrol edebilirsin. Bu kasanın sahibi olan arkadaşlar daha detaylı bilgiyi verirler.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #3 Kasa içinden çıkan 4 pinlik RGB kablosunu anakartın üzerindeki JRGB1 veya 2 yuvasına takacasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kasa içinden çıkan 4 pinlik RGB kablosunu anakartın üzerindeki JRGB1 veya 2 yuvasına takacasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS O onurkral14 Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 612 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #4 Yardımlarınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #5 Problemin yukarıdaki cevap ile çözüldü mü? Artı 0 Eksi
KS KS O onurkral14 Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 612 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #6 MayCrasH dedi: Problemin yukarıdaki cevap ile çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Kasa daha gelmedi. Sistemi İtopya'dan aldım geldiğinde dediğiniz gibi değilse sizin dediğinizi yapacağım. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Problemin yukarıdaki cevap ile çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Kasa daha gelmedi. Sistemi İtopya'dan aldım geldiğinde dediğiniz gibi değilse sizin dediğinizi yapacağım.