B450 Tomahawk Max ServisPoint süreci

Şampiyonenes

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. MSI B450 Tomahawk kullanıyorum. Anakartta CPU LED ve VGA LED arıza ısıgı yanıyor ve 30 dk 1 saat bilgisayar acılmıyor. Daha sonrasında açılıyor ve bu arıza ara ara tekrar ediyor. 1 hafta arıza oluyor. Bazen arıza olmuyor. BIOS'u manuel olarak resetledigimde arıza 1 hafta vermiyor. Reddit vs forumlarda bu anakartın kronik sorunu olarak yazılmış.
Anakartı MSI ServisPoint yolladıgımda 1. yollasıyımda BIOS resetlendı arıza çözüldü denildi. BIOS'u resetleyince zaten arıza vermiyor, belirli bir süre.
Anakartı MSI ServisPoint yolladıgımda 2. yollasıyımda arıza gorulemedıgı soylendi. Anakart bana geldigi gibi VGA LED arızasına düştü.
3. kez anakartı ServisPoint'e yollayacagım. Nasıl bir sürec izlemem gerekiyor?

+

Tüketici hakem heyetine başvurup değişim isteyebilirsiniz. Başvurunuzda satıcı firmayı ya da ithalatçı firmayı karşı taraf olarak gösterin servisler sorumlu değildir bu noktada. Ya da tekrar servise gönderebilirsiniz ancak 2 kez arızalanan üründe değişim hakkınız vardır.

Aynı arızdan 3 kere servise girdi servis tamir ettim diyor. gelince aynı Msi servis point çalışanı gokhan diye biri telefonda hakaret boyutuna ulaşacak şekilde konusuyor.

Hocam servisi göstererek Thh başvurdum kimi Göstermem gerek başvuruda.

MSI'ın distribütörü penta diye biliyorum. Satın aldığın yeri ya da Penta'yı göstermen gerek. Penta'dan önce satın aldığın yerle durumu görüşüp ona göre heyete başvurman daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…