Ne kadarlık bir fark olabilir ki? Tabii ki bütçesi varsa Tomahawk çok daha mantıklı ama ben B550 Tomahawk üzerinden yazmadım B450 Tomahawk ve B550 Bazooka üzerinden yazdım bütçesi yeterli iken neden B550 Tomahawk atmayıp B450 attınız? Fark olacağını biliyorsanız bütçesinin yettiği en iyisini atmak varken B450 anakart atıyorsunuz?
Ne kadarlık bir fark olabilir ki? Tabii ki bütçesi varsa Tomahawk çok daha mantıklı ama ben B550 Tomahawk üzerinden yazmadım B450 Tomahawk ve B550 Bazooka üzerinden yazdım bütçesi yeterli iken neden B550 Tomahawk atmayıp B450 attınız? Fark olacağını biliyorsanız bütçesinin yettiği en iyisini atmak varken B450 anakart atıyorsunuz?
Tomahawk'ın MAG Bazooka'dan daha iyi olduğunu biliyorum "B550" anakartlar içerisinde ama B450 Tomahawk ve B550 MAG Bazooka'dan daha iyi olduğunu kesinlikle söyleyemem.
Tomahawk'ın MAG Bazooka'dan daha iyi olduğunu biliyorum "B550" anakartlar içerisinde ama B450 Tomahawk ve B550 MAG Bazooka'dan daha iyi olduğunu kesinlikle söyleyemem ayrıyetten daha B450 anakartlara Ryzen 5.Nesil güncellemesi gelmedi?