B450 Tomahawk Max vs Cloud Alpha

Körox

Picopat
Daha fazla  
Cloud Alpha ve B450 Tomahawk Max kullanıcısıyım. Harici ses kartı almama gerek var mı? Yoksa anakartımın ses yongası yeterli olur mu? Harici ses kartı alırsam ASUS xonar SE alacağım.

Bütçen var ise, harici ses kartı almanı tavsiye ederim, dahili ses kartı ile harici ses kartının karşılaştırılamayacak kadar farklı olur.

Besleyemez demedim, besler ama harici ses kartından alacağın verimi veremez.
Söylediğim gibi bütçen var ise almak istiyorsan alabilirsin.
Bütçen yok ise gerek yok.

Besleyemez demedim, besler ama harici ses kartından alacağın verimi veremez.
Söylediğim gibi bütçen var ise almak istiyorsan alabilirsin.
Bütçen yok ise gerek yok.

Anladım hocam bütçem kısıtlı ama bayağı gömen olmuş ALC 892 ve Cloud Alpha ikilisini. Bu tarz şeylerde kafaya takan bir yapım var :) ses kartı en çok ne şekilde farkeder peki? Kalite, ses yüksekliği. Oyun oynuyorum genel olarak.

Sesin kalitesi, yüksekliği, detayları için fark eder.
Kötü yorum var diye kötüdür diye düşünme, herkesin beklentileri farklıdır, senin için yeterli olan başkası için yetersiz olabilir.
Sen kendi adına bir artı eksi tablosu çıkar kararını ver.

Sesin kalitesi, yüksekliği, detayları için fark eder.
Kötü yorum var diye kötüdür diye düşünme, herkesin beklentileri farklıdır, senin için yeterli olan başkası için yetersiz olabilir.
Sen kendi adına bir artı eksi tablosu çıkar kararını ver.

Yani aslında çok da kötü olarak düşünmüyorum. Corsair HS50 Pro ile karşılaştırdığımda Cloud Alpha'yı müzikte aşırı fark ediyor Cloud Alpha çok kaliteli geldi bana. Ses kasmada ise bir sıkıntısını görmedim. Ses düşüklüğü de yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı