Bende tomahawk modeli var, sıcaklık değerleri ve oc açışısından güzel bir performans sunuyor. Fakat şuan bende Ses üzerine sorunlar mevcut, internette farklı kaynaklarda benim yaşadığım sorunu yaşayan birine denk gelmedim. Bir kaç kişinin jack giriş çıkışlarında sorun olduğunu duydum.
Bunun yanı sıra B450-F modelide Tomakawk hiç aşşağı kalır bir tarafı yok. Hatta yer yer fazlası var bile diyebiliriz. Asus'un Türkiye Temsilciliği olması, Türkiye ile direk arayıp iletişime geçebilmeniz gibi güzel bir tarafı var. Ses yongası tomahawktan daha üst model olması ses kalitesinde +1 etkene sahip, bios açısından daha kolay bir arayüze sahip (MSI Bios güncellemerini yaptığınızda EASY bios arayüzüne erişim sağlayamayabiliyorsunuz, Easy arayüzden Expert arayüze geçti biosu eski versiyona yüklemem gerekiyor bunun için)
İki kartıda önerebilirim, ikiside güzel, ama msi firmasına doğrudan iletişime geçemediğim için ve bende böyle bir sorunla karşılaştığım için Garanti ve Müşteri Hizmetleri açısından erişim sağlayabileceğimi göze alarak önceliğimi B450-F anakartına verirdim, birde üzerine ses kalitesine önem verdiğimden kaynaklı B450-F yine bana daha mantıklı geliyor. Bios açısından benim için bir önemi yok.