A Alper Gökmen Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 34 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #1 Bu parçaları sorunsuz kullanabilir miyim?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 11 Kasım 2020 #2 Kasa modelinizi belirtir misiniz?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 11 Kasım 2020 #3 Kasanıza uyumlu olduktan sonra anakart ile ilgili bir sorun yaşamazsınız.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.256 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Kasım 2020 #4 Soket uyumluluğu olarak evet uyumluluğu var. Ama soğutucunun ARGB'si için anakartta takılacak portu yok.
Soket uyumluluğu olarak evet uyumluluğu var. Ama soğutucunun ARGB'si için anakartta takılacak portu yok.
A Alper Gökmen Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 34 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #5 UBerk dedi: Kasa modelinizi belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kasam Cooler Master 501L. Mithat Berhan dedi: Soket uyumluluğu olarak evet uyumluluğu var. Ama soğutucunun ARGB'si için anakartta takılacak portu yok. Genişletmek için tıkla... Ben de bunun için sormuştum, peki ne yapmalıyım? Şimdi biraz streslendim hem sınava çalışıyorum hemde aklımda uyup uymayacağı var ve ürünüde 3 saat önce aldım
UBerk dedi: Kasa modelinizi belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kasam Cooler Master 501L. Mithat Berhan dedi: Soket uyumluluğu olarak evet uyumluluğu var. Ama soğutucunun ARGB'si için anakartta takılacak portu yok. Genişletmek için tıkla... Ben de bunun için sormuştum, peki ne yapmalıyım? Şimdi biraz streslendim hem sınava çalışıyorum hemde aklımda uyup uymayacağı var ve ürünüde 3 saat önce aldım
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.256 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Kasım 2020 #6 İptal edip ARGB yerine RGB ya da ışıksız bir ürün alınabilir.
A Alper Gökmen Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 34 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #7 hmm Mithat Berhan dedi: İptal edip ARGB yerine RGB ya da ışıksız bir ürün alınabilir. Genişletmek için tıkla... peki böyle kullandığım zaman ne gibi eksilerim olacak normale göre
hmm Mithat Berhan dedi: İptal edip ARGB yerine RGB ya da ışıksız bir ürün alınabilir. Genişletmek için tıkla... peki böyle kullandığım zaman ne gibi eksilerim olacak normale göre
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.256 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Kasım 2020 #8 Işık ayarlaması yapamayacaksınız. Ayrıca kasa önünde kapalı duracağı için ışıksız ve daha performanslı bir model alınabilir.
Işık ayarlaması yapamayacaksınız. Ayrıca kasa önünde kapalı duracağı için ışıksız ve daha performanslı bir model alınabilir.
A Alper Gökmen Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 34 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #9 tamam teşekkürler Mithat Berhan dedi: Işık ayarlaması yapamayacaksınız. Ayrıca kasa önünde kapalı duracağı için ışıksız ve daha performanslı bir model alınabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler yardımlarınız için Mithat Berhan dedi: Işık ayarlaması yapamayacaksınız. Ayrıca kasa önünde kapalı duracağı için ışıksız ve daha performanslı bir model alınabilir. Genişletmek için tıkla... peki ışıklar için psuda slot bulunuyorsa bağlarsam olur mu (ayarlanamaması sorun değil yinede yanar mı ışıklar anlamında)
tamam teşekkürler Mithat Berhan dedi: Işık ayarlaması yapamayacaksınız. Ayrıca kasa önünde kapalı duracağı için ışıksız ve daha performanslı bir model alınabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler yardımlarınız için Mithat Berhan dedi: Işık ayarlaması yapamayacaksınız. Ayrıca kasa önünde kapalı duracağı için ışıksız ve daha performanslı bir model alınabilir. Genişletmek için tıkla... peki ışıklar için psuda slot bulunuyorsa bağlarsam olur mu (ayarlanamaması sorun değil yinede yanar mı ışıklar anlamında)
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.256 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Kasım 2020 #10 Işık yanar mı bilmiyorum ama PSU'ya bağlama imkanınız yok maalesef.