A Alper Gökmen Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 34 Çözümler 2 12 Kasım 2020 #11 Mithat Berhan dedi: Işık yanar mı bilmiyorum ama PSU'ya bağlama imkanınız yok maalesef. Genişletmek için tıkla... içerisinden ek kablo çıkıyormuş video izledimde psuya mı anakarta mı takılıyor bilmiyorum sadece kontrol edilmeden yanıyormuş ledleri Mithat Berhan dedi: Işık yanar mı bilmiyorum ama PSU'ya bağlama imkanınız yok maalesef. Genişletmek için tıkla... son olarak birşey sorucamda kontrolcu alırsam anakarta 4 pinle bağlanan kontrolcüün üstünde 3 pinlik sokete bağlarsam kontrolünü gerçekleştirebilir miyim peki ?
Mithat Berhan dedi: Işık yanar mı bilmiyorum ama PSU'ya bağlama imkanınız yok maalesef. Genişletmek için tıkla... içerisinden ek kablo çıkıyormuş video izledimde psuya mı anakarta mı takılıyor bilmiyorum sadece kontrol edilmeden yanıyormuş ledleri Mithat Berhan dedi: Işık yanar mı bilmiyorum ama PSU'ya bağlama imkanınız yok maalesef. Genişletmek için tıkla... son olarak birşey sorucamda kontrolcu alırsam anakarta 4 pinle bağlanan kontrolcüün üstünde 3 pinlik sokete bağlarsam kontrolünü gerçekleştirebilir miyim peki ?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Kasım 2020 #12 Anakart üstünden kontrol olmayacak maalesef. Kontolcü ile beraber olursa kontrolcü üstünden değişim olur.
Anakart üstünden kontrol olmayacak maalesef. Kontolcü ile beraber olursa kontrolcü üstünden değişim olur.
A Alper Gökmen Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 34 Çözümler 2 12 Kasım 2020 #13 Mithat Berhan dedi: Anakart üstünden kontrol olmayacak maalesef. Kontolcü ile beraber olursa kontrolcü üstünden değişim olur. Genişletmek için tıkla... teşekkürler reis senide baya bunalttım
Mithat Berhan dedi: Anakart üstünden kontrol olmayacak maalesef. Kontolcü ile beraber olursa kontrolcü üstünden değişim olur. Genişletmek için tıkla... teşekkürler reis senide baya bunalttım
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Kasım 2020 #14 Sıkıntı yok, yardımcı olmaya çalışıyoruz İçindeki kontolcü olduğu gördüm de, kontolcü için ek kontrol aparatı var mı görmedim.
Sıkıntı yok, yardımcı olmaya çalışıyoruz İçindeki kontolcü olduğu gördüm de, kontolcü için ek kontrol aparatı var mı görmedim.
A Alper Gökmen Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 34 Çözümler 2 16 Kasım 2020 #15 Mithat Berhan dedi: Sıkıntı yok, yardımcı olmaya çalışıyoruz İçindeki kontolcü olduğu gördüm de, kontolcü için ek kontrol aparatı var mı görmedim. Genişletmek için tıkla... Reis ürün geldi (köntrolcü 360RH modelinde var) ürünün pompası ı takabileceğim bir slot yok ne yapacağım ışıksız kullanıcaktım daha sonra kontrolcü aracılığıyla kullanıcaktım fakat pompa için takabileceğim bir slot yok.
Mithat Berhan dedi: Sıkıntı yok, yardımcı olmaya çalışıyoruz İçindeki kontolcü olduğu gördüm de, kontolcü için ek kontrol aparatı var mı görmedim. Genişletmek için tıkla... Reis ürün geldi (köntrolcü 360RH modelinde var) ürünün pompası ı takabileceğim bir slot yok ne yapacağım ışıksız kullanıcaktım daha sonra kontrolcü aracılığıyla kullanıcaktım fakat pompa için takabileceğim bir slot yok.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 16 Kasım 2020 #16 Pompanın üstünde fan bağlantısı gibi bir bağlantı olmalı, onu anakarta takman lazım.
A Alper Gökmen Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 34 Çözümler 2 16 Kasım 2020 #17 Mithat Berhan dedi: Pompanın üstünde fan bağlantısı gibi bir bağlantı olmalı, onu anakarta takman lazım. Genişletmek için tıkla... MSI pompayı radyatöre taşımış daha sonra fark ettim ve taktım kullanıyorum teşekkürler yardımlarınız için (Gamestorm)Deep Cool'un conventer (RGB CONVERTOR 5V ADD-RGB - 12V RGB Dönüştürme Merkezi Fiyatları ve Özellikleri) ürünü nasıl sizce Ürün hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum @Mithat Berhan. Son düzenleme: 30 Kasım 2020
Mithat Berhan dedi: Pompanın üstünde fan bağlantısı gibi bir bağlantı olmalı, onu anakarta takman lazım. Genişletmek için tıkla... MSI pompayı radyatöre taşımış daha sonra fark ettim ve taktım kullanıyorum teşekkürler yardımlarınız için (Gamestorm)Deep Cool'un conventer (RGB CONVERTOR 5V ADD-RGB - 12V RGB Dönüştürme Merkezi Fiyatları ve Özellikleri) ürünü nasıl sizce Ürün hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum @Mithat Berhan.