B450 Tomahawk ve XPG D41 3000 MHz uyumlu mudur?

K4LNUDAR

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde XPG D41 3000 MHz modeli var. Gigabyte B450 S2H de uyumsuzluk yapıyor. Acaba B450 Tomahawk alsam uyumlu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bellekler BIOS güncellemesi isteyebiliyor. Güncel BIOS ile denemek gerekebilir. Teknik olarak zaten uyumlu.

Bu bellekler BIOS güncellemesi isteyebiliyor. Güncel BIOS ile denemek gerekebilir. Teknik olarak zaten uyumlu.

BIOS'u güncelledim bu sefer bilgisayar çalışıyor ama ne görüntü geliyor ne başka bir şey bastığım anda sistem kilitleniyor farklı RAM taktım o da aynısını yaptı anakart bozuldu sanırım.

BIOS resetleyip deneyin. Fişten çekin ve pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.

BIOS resetleyip deneyin. Fişten çekin ve pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.

Siz söyledikten hemen sonra güncelleme yaptım sistem çalıştı Windows açılma süresinde donup duruyordu sonra aniden güç gelmemeye başladı hiçbir tepki vermiyordu sonra kendi kendine tepki vermeye başladı ondan sonra BIOS pilini falan her şeyi soktum anakart üzerinden sıfırlama yaptım sonra parçaları taktım yine goruntu gelmedi CPU'nun RGB fani normalde açılacağı zaman RGB'si yanar ama fan donup o da yanmadı sabah da kardeşimin RAM'lerini denedim yine aynı sorun devam etti. Bilgisayarın güç tusuna bastığım da her şey çalışıyor ama fare klavye donuyor ve kapatmak için güç düğmesine bastığımda hiçbir tepki vermedi kapatmadı sistemi.

Dediğiniz gibi anakartta da sıkıntı olmuş olabilir.

Kardeşimin sistemine işlemcimi deneyeceğim akşam eve gidince eğer işlemcide sorun yoksa zaten Tomahawk Max almayı düşünüyordum arkadaşım uyguna veriyor bahanesi olmuş olur.
Bu RAM'ler Tomahawk ile uyumlu değil mi?

Kardeşimin sistemine işlemcimi deneyeceğim akşam eve gidince eğer işlemcide sorun yoksa zaten Tomahawk Max almayı düşünüyordum arkadaşım uyguna veriyor bahanesi olmuş olur.
Bu RAM'ler Tomahawk ile uyumlu değil mi?
Hocam, teknik olarak uyumlu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı