B450 Tomahawk vs B450 Aorus PRO WIFI

Hangisi kartı seçmeliyim?

• Oy verenlerin toplamı
    29

TheMudur

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, sistemim için normalde aklımda MSI B450 Tomahawk vardı ancak bu aralar popüler olan Newegg adlı siteye baktığımda daha önce izlediğim bir videoda fazlasıyla övülen B450 Aorus PRO WIFI'nin B450 Tomahawk ile aynı fiyata geldiğini gördüm. Sizlere sorularım:

1-Aynı fiyata B450 Aorus PRO WIFI'i tercih etmelimiyim?
2-Newegg'e güvenebilir miyim? Garanti işi nasıl işliyor?
3-Birkaç yerde yorum okudum Gigabyte'ın BIOS arabirimi çok kötü diyorlar. Benim için bir sıkıntı oluşturur mu?

Fazlamı abartılmış bilmiyorum, o yüzden videoyu aşağıya bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada Pro modeli 840TL, orada 770TL'ye geliyor. Hatta son zamanda X470 Ultra Gaming bu fiyata geliyordu, keşke alsaymışım.

Ben de X370 Pro Carbon, B450 Aorus Pro arasında kalıyorum. Arasında 100TL gibi bir fark oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoya bir göz atmanı öneririm.

@Pantheon @Zafer1 @CJack60
Açıkçası Pasif VRM soğutucusu ne işe yarıyor bilmiyorum, bu anakartı alsam pişman oluyor muyum? Onu merak ediyorum ve arayüzü Gigabyte BIOS arayüzü sıkıntılı mı? Bir kaç yorum okudum ve insanlar şikayetçiydi.

Ne alakası var. Sanki BIOS a sık sık giriyoruz. Benim kullandığım anakart kardeşimin AM3+ eski bir anakart. Gayet sade bir BIOS mevcut. Yeniler daha gelişmiştir.
İlk PC toplama maceram olduğu için biraz pimpirikli davranıyorum hocam mazur gör Newegg'den daha önce alışveriş yaptınız mı bu arada? Garanti işi nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…