Merhaba, sistemim için normalde aklımda MSI B450 Tomahawk vardı ancak bu aralar popüler olan Newegg adlı siteye baktığımda daha önce izlediğim bir videoda fazlasıyla övülen B450 Aorus PRO WIFI'nin B450 Tomahawk ile aynı fiyata geldiğini gördüm. Sizlere sorularım:
1-Aynı fiyata B450 Aorus PRO WIFI'i tercih etmelimiyim?
2-Newegg'e güvenebilir miyim? Garanti işi nasıl işliyor?
3-Birkaç yerde yorum okudum Gigabyte'ın BIOS arabirimi çok kötü diyorlar. Benim için bir sıkıntı oluşturur mu?
Fazlamı abartılmış bilmiyorum, o yüzden videoyu aşağıya bırakıyorum.
@Pantheon@Zafer1@CJack60
Açıkçası Pasif VRM soğutucusu ne işe yarıyor bilmiyorum, bu anakartı alsam pişman oluyor muyum? Onu merak ediyorum ve arayüzü Gigabyte BIOS arayüzü sıkıntılı mı? Bir kaç yorum okudum ve insanlar şikayetçiydi.
Ne alakası var. Sanki BIOS a sık sık giriyoruz. Benim kullandığım anakart kardeşimin AM3+ eski bir anakart. Gayet sade bir BIOS mevcut. Yeniler daha gelişmiştir.
Ne alakası var. Sanki BIOS a sık sık giriyoruz. Benim kullandığım anakart kardeşimin AM3+ eski bir anakart. Gayet sade bir BIOS mevcut. Yeniler daha gelişmiştir.
İlk PC toplama maceram olduğu için biraz pimpirikli davranıyorum hocam mazur gör Newegg'den daha önce alışveriş yaptınız mı bu arada? Garanti işi nasıl oluyor?