Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 19 Şubat 2021 #11 teresamendoza dedi: Ne portu? Orada yazan bütün portlar için mi geçerli? Nasıl oluyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Pek kullanacağın bir şey değil Paralel bağlantı noktası - Vikipedi tr.m.wikipedia.org
teresamendoza dedi: Ne portu? Orada yazan bütün portlar için mi geçerli? Nasıl oluyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Pek kullanacağın bir şey değil Paralel bağlantı noktası - Vikipedi tr.m.wikipedia.org
rocinante Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 744 Çözümler 3 19 Şubat 2021 #12 Kesinlikle Tomahawk Max. Ben de aldım bir yaklaşık 1 hafta önce. Ayrıca şuan 714 TL'ye bulabilirsiniz.
Kesinlikle Tomahawk Max. Ben de aldım bir yaklaşık 1 hafta önce. Ayrıca şuan 714 TL'ye bulabilirsiniz.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 19 Şubat 2021 #13 Mithat Berhan dedi: Pek kullanacağın bir şey değil Paralel bağlantı noktası - Vikipedi tr.m.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Koymak için koymuşlar gibi. Yardımların için teşekkürler. Hepsi aynı gibi. Ad, renk ve bir kaç önemsiz fark var. Ama fiyatlar çok uçurum.
Mithat Berhan dedi: Pek kullanacağın bir şey değil Paralel bağlantı noktası - Vikipedi tr.m.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Koymak için koymuşlar gibi. Yardımların için teşekkürler. Hepsi aynı gibi. Ad, renk ve bir kaç önemsiz fark var. Ama fiyatlar çok uçurum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 19 Şubat 2021 #14 Ana fark form faktörü. Biri Micro ATX, diğeri ATX.