B450 Tomahawk XPG D41 3000 MHz uyumu

K4LNUDAR

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba elimde XPG D41 serisi RAM bulunmakta Gigabyte B450M S2H uyumsuz acıyor fakat performans olarak yetersiz çünkü sistem acarken bilgisayar 5 6 defa kapatıp acmam gerekiyor B450 Tomahawk alacağım fakat Tomahawk ile uyumlu mudur?

Farklı bir problem var sisteminizde. Uyumlu olup olmadığını nasıl anladınız?

Farklı bir problem var sisteminizde. Uyumlu olup olmadığını nasıl anladınız?

Çünkü baktığımda Gigabyte serisiyle uyumsuz gözüküyor. ilk açılışta tuşa basıyorum ekran felan görüntü gelmiyor 3-4 defa aç kapa yapıyorum öyle açılıyor sistem sonra corsair vegance takıyorum onda direk geliyor ve fps problemi yapıyor
Tüm sistemi yazsan mı acaba? RAM ile ne alakası varsa...

Ryzen 5 3600
Gigabyte B450 m S2H
XPG D41 RGB 3000 MHz 8x8 16 GB RAM
750W Power 80 Plus
GTX 980.

O anakart ile o RAM'i kullanan çok kişi var. O uyum listesi de yazmak için yazılmış gibi. SSD modelin ne?

Bu durum RAM'in uyumlulugundan kaynaklanmıyor. Bir sorun var sistemde. RAM almayı planladığınız anakartla uyumlu.

İşte Compatible Motherboards with ADATA XPG Spectrix D41 DDR4 RGB 3000MHz 16GB (2x8GB) Red burada uyum olduğu gözükmüyor kardeşim dede var Gigabyte B450 onda da aynısını yaptı.
O anakart ile o RAM'i kullanan çok kişi var. O uyum listesi de yazmak için yazılmış gibi. SSD modelin ne?

Genel baktığımda o anakartla RAM'de aynı sorunla karşılasmıs arkadaşlar nerede var o bilgi SSD Kioxia 500 GB M.2 SSD.

SSD kronik sorunlu. O RAM ve o anakart çok ucuz olduğu için çok kullanıcıya sistem topladık bu forumda. Oradan biliyorum. Sorununu biraz daha açabilir misin?

SSD kronik sorunlu. O RAM ve o anakart çok ucuz olduğu için çok kullanıcıya sistem topladık bu forumda. Oradan biliyorum. Sorununu biraz daha açabilir misin?

Sistemi açmak için Power'a basıyorum sistem çalışıyor ışıklar her şey yanıyor ama görüntü gelmiyor sonra 3 - 4 defa aç kapa yapıyorum sistem geliyor. CS:GO 600 500 FPS alırken bu RAM'de 340 320 alıyorum Corsair veagence taktım onda direk geliyor sistem sabit çalışıyor sorun bu SSD nasıl kronik sorunlu ben hiçbir sorunla karşılasmadım.

Değişik. Sorun gerçekten RAM gibi. Atto Disk benchmark ile test yapar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…