Vallahi denemediğim şey kalmadı aslında hepsini denedim o scannow falan bir sürü şey denedim CMD'de bayramım bununla uğraşmakla geçti
neyse teşekkürler her şey için ben çözdüm RAM'lerin frekansları clleri falan aynı ama marka modelleri farklıydı oradan şüphelendim ChatGPT göre de bunların yazılım olarak mı üretim olarak mı ne dizilimleri farklıymış o yüzden dualchannel yapacaksan bile aynı marka model olsun dedi şu an 2 tanesini çıkardım 2 tanesini kullanıyorum mavi ekran yemiyorum 16 GB RAM ile kullanıyorum bir de frekansları 2400MHz olduğu için benim sistemime yetmiyormuş o sebepten 3600MHz geçtim sipariş ettim gelmesini bekliyorum artık bir de 4 slotu full doldurmamak gerekmiş mümkün olduğunca 2 slotla yetinmek daha sağlıklıymış sonuç olarak flash ile temiz bir format attım bellekleri çıkardım sana da anlatayım dedim sana bana bir deneyim olmuş oldu yeni bir şeyler öğrenmiş olduk
hayırlı bayramlar hocam çok teşekkürler her şey için.
Odamın küçüklüğünden ve masamdan dolayı ayrı bir ısınıyor egzoz fan aldım inşallah onu da takacağım 4 egzoz fan ile içerdeki sıcak havayı dışarı transfer etmek için.