B450 ve B450M Anakart Kasama uyar mı?

Buğra G.

Decapat
Merhabalar,

Anakart ve işlemci değiştirmenin vakti geldi. İşlemci olarak Ryzen 5 3600 alacağım. Anakartta şu modele karar verdim;

Bu anakart ATX olduğundan benim kasama sığar mı tereddüt ediyorum. İnternetten boyut farkını istediğim şekilde bulamadım.

Eğer sığmazsa B450M anakart almam mantıklı olur mu? B450M ve B450 arasında ne kadar bir performans farkı değişir? Ryzen 5 3600 B450M anakartlarda verimli çalışabilir mi?

Kasamın iç yüksekliği (PSU'dan zemine kadar 1'er cm yukarıdan ve aşağıdan boşluk olmak üzere) : 30 cm
Kasamın genişliği : (Portlardan itibaren) 24 cm
r06jj7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
b450m b450 anakartlar MSI`ın MAX serisi geliyor ağustos ayında, yeni ve özür niteliğinde. R5 3600 uyumlu olarak gelicek ve şuanda satılan b450 chipsetli anakartları ile arasında fiyat farkı olmayacak. 50 TL falan oynayabilir yanında extradan özelliklerle gelecek.. Bknz: B450 TOMAHAWK MAX | Motherboard | MSI Global

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı