Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 12 Mayıs 2020 #1 Biliyorsunuz yakında AMD Zen 3 mimarili işlemciler gelecek, sizce B450 ve X470 chipsetlere anakart üreticileri BIOS desteği verecekler mi?
Biliyorsunuz yakında AMD Zen 3 mimarili işlemciler gelecek, sizce B450 ve X470 chipsetlere anakart üreticileri BIOS desteği verecekler mi?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 12 Mayıs 2020 #2 AMD resmi olarak gelmeyeceğini söyledi ama anakart üreticilerinin bios update ile uyum sorununu giderebileceklerini düşünüyorum.
AMD resmi olarak gelmeyeceğini söyledi ama anakart üreticilerinin bios update ile uyum sorununu giderebileceklerini düşünüyorum.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 12 Mayıs 2020 #3 X470'e belki ama B450'ye gelmesi biraz zor gibi. Ama umarım ikisine de son bir nesil daha işlemci desteği sağlarlar .
X470'e belki ama B450'ye gelmesi biraz zor gibi. Ama umarım ikisine de son bir nesil daha işlemci desteği sağlarlar .
Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 12 Mayıs 2020 #4 Jonathan North dedi: X470'e belki ama B450'ye gelmesi biraz zor gibi. Ama umarım ikisine de son bir nesil daha işlemci desteği sağlarlar . Genişletmek için tıkla... Umarım, B550 yi bekleyemedim ve B450 chipsetli bir anakart aldım merakla takip ediyorum bu konuyu.
Jonathan North dedi: X470'e belki ama B450'ye gelmesi biraz zor gibi. Ama umarım ikisine de son bir nesil daha işlemci desteği sağlarlar . Genişletmek için tıkla... Umarım, B550 yi bekleyemedim ve B450 chipsetli bir anakart aldım merakla takip ediyorum bu konuyu.
Ehli_KeYf Megapat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 396 Makaleler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #5 Maalesef gelmeyecek. Dakika 4.18'e giderek sorunuzun cevabını öğrenebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Maalesef gelmeyecek. Dakika 4.18'e giderek sorunuzun cevabını öğrenebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 12 Mayıs 2020 #6 Bence gelecek.Çünkü AMD'nin videosunda A320 için Ryzen 3.nesil desteği yok yazıyor ancak firmalar bios update ile verdiler.
Bence gelecek.Çünkü AMD'nin videosunda A320 için Ryzen 3.nesil desteği yok yazıyor ancak firmalar bios update ile verdiler.
Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 12 Mayıs 2020 #7 Ehli_KeYf dedi: Maalesef gelmeyecek. Dakika 4.18'e giderek sorunuzun cevabını öğrenebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... AMD gelmiyeceğini söylüyor ama geliceğini söyleyen firmalarda var, bilmiyorum.
Ehli_KeYf dedi: Maalesef gelmeyecek. Dakika 4.18'e giderek sorunuzun cevabını öğrenebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... AMD gelmiyeceğini söylüyor ama geliceğini söyleyen firmalarda var, bilmiyorum.