B450 vs A520 anakart?

B450'lerin 4. nesil işlemci destekleyeceğini bilmiyordum. B450 daha mantıklı o zaman.
Bir B450 kullanıcısı olarak sevindim.

Hocam, her B450 destek vermeyebilir. Bunu araştırmak gerekiyor. MSI bu konuda bazı açıklamalar yapmıştı. Ben bulamadım. Max ve Gaming serileri yanılmıyorsam destekleyecek. A520 ise resmen modifiyeli A320.

Hocam, her B450 destek vermeyebilir. Bunu araştırmak gerekiyor. MSI bu konuda bazı açıklamalar yapmıştı. Ben bulamadım. Max ve Gaming serileri yanılmıyorsam destekleyecek.
Tüm modeller destekleyecek ama Max gibi 32 Mb BIOS çipi olan modellerin önceki nesil desteği gitmeyecek.

Kendi kullandığım B450 S2H anakarta Ryzen 5000 serisi ile Gigabyte F60c bios destek sunmuştur. Gigabyte türkiyede F60c bios mevcut fakat, işlemci desteği açıkca yazmamışlar. Bende Kanada Gigabyte sitesinden baktığımda F60c açıkca Ryzen 5000 serisini desteklediğini yazmışlar. Bakmak isteyenler için link : B450M S2H (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Canada

BİOS sürümüm F50 direk F60C kurabilir miyim acaba bir bilginiz var mı ?

F60c kurulumunu anakart f50 üzerinden kabul etmezse f51 yükleyip sonra f60c yükleyin.Ben hep aşama aşama yüklemiştim.

B450 daha iyi de overclockla işiniz yoksa sadece arada oyun oynayan biriyseniz A520 de alınabilir. RAM frekans destekleri çok yüksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…