D DENlZ Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 1.925 Makaleler 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2018 #11 Furkan dlgn dedi: Ryzen 5 2600X'i taksam BIOS Yapamaz mıyım? İlla ilk 1.Nesil mi takılmak zorunda? Genişletmek için tıkla... Sistem açılmayacağı için maalesef BIOS güncellemesi yapamazsınız. 1.Nesil Ryzen bir işlemci gerekir.(Athlon olur mu bilmiyorum)
Furkan dlgn dedi: Ryzen 5 2600X'i taksam BIOS Yapamaz mıyım? İlla ilk 1.Nesil mi takılmak zorunda? Genişletmek için tıkla... Sistem açılmayacağı için maalesef BIOS güncellemesi yapamazsınız. 1.Nesil Ryzen bir işlemci gerekir.(Athlon olur mu bilmiyorum)
F Furkan dlgn Decapat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 166 Çözümler 2 31 Temmuz 2018 #12 DENlZ dedi: Sistem açılmayacağı için maalesef BIOS güncellemesi yapamazsınız. 1.Nesil Ryzen bir işlemci gerekir.(Athlon olur mu bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... geri kalan sistemi de Vatanbilgisayar'dan alacağım öyle yaparlar mı peki
DENlZ dedi: Sistem açılmayacağı için maalesef BIOS güncellemesi yapamazsınız. 1.Nesil Ryzen bir işlemci gerekir.(Athlon olur mu bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... geri kalan sistemi de Vatanbilgisayar'dan alacağım öyle yaparlar mı peki
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2020 #14 Hocam son uretilen anakartlar genelde BIOS u guncel geliyor. Bence bi deneyin belki goruntu alirsiniz gerek kalmaz.
Hocam son uretilen anakartlar genelde BIOS u guncel geliyor. Bence bi deneyin belki goruntu alirsiniz gerek kalmaz.