Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 21 Şubat 2020 #11 Emir M. dedi: Teker teker düşürmeye izin veriyor. Güncelleme işlemi gibi gerçekleşiyor işlem. Zaten Flashback var, sorun olduğu zaman kurtarırsınız. Genişletmek için tıkla... Teker teker düşürmek uğraştırır gibi.Teker teker indirip biosa girip yüklemesini beklemek.O arada elektrik gidebilir falan.En iyisi flashbackle düşürmek
Emir M. dedi: Teker teker düşürmeye izin veriyor. Güncelleme işlemi gibi gerçekleşiyor işlem. Zaten Flashback var, sorun olduğu zaman kurtarırsınız. Genişletmek için tıkla... Teker teker düşürmek uğraştırır gibi.Teker teker indirip biosa girip yüklemesini beklemek.O arada elektrik gidebilir falan.En iyisi flashbackle düşürmek
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.178 Makaleler 26 Çözümler 522 21 Şubat 2020 #12 Ahmet İnanoğlu dedi: Teker teker düşürmek uğraştırır gibi.Teker teker indirip biosa girip yüklemesini beklemek.O arada elektrik gidebilir falan.En iyisi flashbackle düşürmek Genişletmek için tıkla... Riske girip bir anda 5 sürüm düşürebilirsiniz. Tek sürüm düşüyorsa 5 sürüm de düşer bence.
Ahmet İnanoğlu dedi: Teker teker düşürmek uğraştırır gibi.Teker teker indirip biosa girip yüklemesini beklemek.O arada elektrik gidebilir falan.En iyisi flashbackle düşürmek Genişletmek için tıkla... Riske girip bir anda 5 sürüm düşürebilirsiniz. Tek sürüm düşüyorsa 5 sürüm de düşer bence.
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 21 Şubat 2020 #13 Emir M. dedi: Riske girip bir anda 5 sürüm düşürebilirsiniz. Tek sürüm düşüyorsa 5 sürüm de düşer bence. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yapıp hata alan birini duymuştum.Flashback yöntemiyle düşürebilmiş
Emir M. dedi: Riske girip bir anda 5 sürüm düşürebilirsiniz. Tek sürüm düşüyorsa 5 sürüm de düşer bence. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yapıp hata alan birini duymuştum.Flashback yöntemiyle düşürebilmiş
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 21 Şubat 2020 #14 Ahmet İnanoğlu dedi: B450'a Pro BIOS düşürme nasıl yapılır? M-Flash ile mi yoksa flashback ile mi yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Bios sürümünü neden düşürmek istiyorsun? her zaman için en güncel olanını kullanarak donanımınızın performansını arttırırsınız.
Ahmet İnanoğlu dedi: B450'a Pro BIOS düşürme nasıl yapılır? M-Flash ile mi yoksa flashback ile mi yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Bios sürümünü neden düşürmek istiyorsun? her zaman için en güncel olanını kullanarak donanımınızın performansını arttırırsınız.
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 21 Şubat 2020 #15 tercan dedi: Bios sürümünü neden düşürmek istiyorsun? her zaman için en güncel olanını kullanarak donanımınızın performansını arttırırsınız. Genişletmek için tıkla... Xmp profile 2 3200 mhz e alınca sistemde kitlenme ve cpu led sorunu yaşıyordum
tercan dedi: Bios sürümünü neden düşürmek istiyorsun? her zaman için en güncel olanını kullanarak donanımınızın performansını arttırırsınız. Genişletmek için tıkla... Xmp profile 2 3200 mhz e alınca sistemde kitlenme ve cpu led sorunu yaşıyordum
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 21 Şubat 2020 #16 Ahmet İnanoğlu dedi: Xmp profile 2 3200 mhz e alınca sistemde kitlenme ve cpu led sorunu yaşıyordum Genişletmek için tıkla... Edindiğin bilgiler yanlış değil ama şu kısa videoya bir göz at Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ahmet İnanoğlu dedi: Xmp profile 2 3200 mhz e alınca sistemde kitlenme ve cpu led sorunu yaşıyordum Genişletmek için tıkla... Edindiğin bilgiler yanlış değil ama şu kısa videoya bir göz at Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et