E Emyy Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #1 Merhabalar ana kartım B450A Pro Max ve içinde sadece system fan var pompayı nereye bağlıyacağım?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 12 Ocak 2021 #2 CPU_FAN'ı kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS E Emyy Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #3 Berkay Davas dedi: CPU_FAN'ı kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki sıvı soğutmanın diğer fanlarını nereye bağlayacağım? Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: CPU_FAN'ı kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki sıvı soğutmanın diğer fanlarını nereye bağlayacağım?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 12 Ocak 2021 #4 Emyy dedi: Peki sıvı soğutmanın diğer fanlarını nereye bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... SYS_FAN pinlerine. Artı 0 Eksi
Emyy dedi: Peki sıvı soğutmanın diğer fanlarını nereye bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... SYS_FAN pinlerine.
KS KS E Emyy Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #5 Berkay Davas dedi: SYS_FAN pinlerine Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler kardeşim. Bir sorun daha var Kasadaki fanları ne yapacağım? Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: SYS_FAN pinlerine Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler kardeşim. Bir sorun daha var Kasadaki fanları ne yapacağım?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 12 Ocak 2021 #6 Emyy dedi: Kasadaki fanları ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Onları da SYS_FAN'a takacaksın. Eğer pinler yetmiyorsa bir fan güç çoklayıcı alman gerekli. Artı 0 Eksi
Emyy dedi: Kasadaki fanları ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Onları da SYS_FAN'a takacaksın. Eğer pinler yetmiyorsa bir fan güç çoklayıcı alman gerekli.
KS KS E Emyy Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #7 Berkay Davas dedi: Onları da SYS_FAN'a takacaksın. Eğer pinler yetmiyorsa bir fan güç çoklayıcı alman gerekli. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler yardımın için. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Onları da SYS_FAN'a takacaksın. Eğer pinler yetmiyorsa bir fan güç çoklayıcı alman gerekli. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler yardımın için.
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #8 Kasadaki fanları SYS_FAN yerine direk olarak PSU'ya bağlamanı öneririm, tam devirde çalışıcaklar ki zaten yeni çıkan fanlar yüksek devirlere karşı dayanıklı ve bir sorun yaratmaz, tabi tercih size bağlı ben olsaydım SYS_FAN için yer bırakırdım. Artı 0 Eksi
Kasadaki fanları SYS_FAN yerine direk olarak PSU'ya bağlamanı öneririm, tam devirde çalışıcaklar ki zaten yeni çıkan fanlar yüksek devirlere karşı dayanıklı ve bir sorun yaratmaz, tabi tercih size bağlı ben olsaydım SYS_FAN için yer bırakırdım.