denizcimert
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, Secure Boot kapatan masum Gigabyte kullanıcıları kervanına ben de katılmış durumdayım. Windows 10'a dönmek istedim ve gereksiz gördüğüm Secure Boot'u kapatmak istedim. Günlük kullanımda bilgisayarımın güç tuşuna basar basmaz Enter Password şeklinde şifre soruyordu akabinde boot etmeye başlıyordu. Bu ayarı kapatmak için aslında BIOS'a girmiştim fakat ayarını bulamadım. Konumuza dönecek olursak Secure Boot'u kapatınca sistemim bir daha görüntü vermez oldu. Klasik CPU fanları dönüp dönüp duruyor. Klavye çalışmıyor. Servise göndermek istemiyorum hem kargo parası istiyorlar hem de en az 20 iş günü dediler.
Yardım eder misiniz?
Denediğim yöntemler: BIOS pili çıkarıp 1 gün beklemek, clr_cmos pinleri üzerinden BIOS sıfırlama (tam emin değilim yapabildiğimden çünkü 4 tane pin var), farklı bir ekran kartı takmak (RTX 3080)
Yardım eder misiniz?
Denediğim yöntemler: BIOS pili çıkarıp 1 gün beklemek, clr_cmos pinleri üzerinden BIOS sıfırlama (tam emin değilim yapabildiğimden çünkü 4 tane pin var), farklı bir ekran kartı takmak (RTX 3080)
- Ryzen 3 3100
- Gigabyte B450 M H
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC
- 16 GB CL16 DDR4 3000 MHz RAM
Son düzenleyen: Moderatör: