Orhan Z Megapat Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 301 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2022 #11 ertekin.kubilay dedi: Sanmam, ayrı bir konu açıp beni etiketler misiniz resetle ilgili? En azından elinizde ki cihazın 2.el değeri olur. Genişletmek için tıkla... Discord kullanıyorsanız beni ekleyin. 'ZΞЧΓΞК'#2626
ertekin.kubilay dedi: Sanmam, ayrı bir konu açıp beni etiketler misiniz resetle ilgili? En azından elinizde ki cihazın 2.el değeri olur. Genişletmek için tıkla... Discord kullanıyorsanız beni ekleyin. 'ZΞЧΓΞК'#2626
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 1 Eylül 2022 #12 Orhan Z dedi: Discord kullanıyorsanız beni ekleyin. 'ZΞЧΓΞК'#2626 Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum, yeni konu oluşturmanız gerekli teknik destek kategorisinde.
Orhan Z dedi: Discord kullanıyorsanız beni ekleyin. 'ZΞЧΓΞК'#2626 Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum, yeni konu oluşturmanız gerekli teknik destek kategorisinde.