Bugün Windows 10 güncellemesi yaptım ve sonrasında bilgisayarı yeniden başlattım. Bilgisayar açılırken BIOS giriş ekranında öylece kalıyor ve anakartta devamlı olarak yeşil Boot ışığı yanıyor. Yeniden başlatmayı, BIOS girmeyi ve F8 ile gelişmiş seçenekleri denedim fakat yok tepki vermiyor. Açılırken siyah bir ekran geliyor sadece alttan tire görünüyor, sonrasında anakartın logosu geliyor ve öylece kalıyor. BIOS pili çıkartmayı düşündüm fakat ekran kartının altında kalıyor. Tecrübeli bir kullanıcı olmadığım için denemek istemiyorum.
Windows 10, ASUS ROG STRIX B450F, AMD 2700X, G.Skill 2x8 DDR4, ASUS ROG STRIX 1660 Ti, 480GB Toshiba SSD.
Henüz 1 yıl oldu aşırı derecede veri de yazmadım 3TB bile yazmamışımdır öyle söyleyeyim, umarım dediğiniz gibi bir şey değildir.
@recepbaltaş @aligüngör doğru mu etiketliyorum birisi yardım etse @Recep Baltaş Baltaş yardım edebilir misiniz lütfen @Ali Güngör Ali bey sizi de etiketliyorum umarım birinizden hızlı cevap gelir sizlere güveniyorum şimdiden teşekkür ederim