Bak sana şöyle söylüyeyim bende üst seviye sistemi olan arkadaşlarımda pubg mobile da emilatorse eğer akıcı -90 ve 1080 da oynuyoruz çünkü emilatör sıkıntılı gerçekten
oyunun içindede akıcı ve aşırı yap grafik düzeltmelerini kapat eksik indirilmiş sistem dosyasını ve grafik dosyasını bırakma bu emilator ile alakalı
bir video bakacağım senin için bulursam seninle burada paylaşırım burdan.
Aradığım video yu bulamadım sana emilatörün ayarını söylüyeyim birde böyle dene hatırladığım kadarıyla ben böyle kullanıyordum eski sistemde de: temel ayarlardaki bütün tikleri kaldır daha sonra motor ayarlarına gel otomatik ve ilk 5 tiki işaretle kenar yumuşatma kapalı bellek (8) yada otomatik işlemci otomatikte bırak çözünürlik 1600x900 ekran dpi 240 yada istediğin ayar öbür sayfaya geç model ayarına tek tıkla yapılandırmaya bas otomatik olarak yapıyor --- son olarak oyun ayarları kısmı hd 1080 -akıcı --90 ve kaydet kaydettikten sonra yeniden gir ve kontrol et ayarlar böyle mi eğer aynıysa komple emilatörü kapat ve yeniden gir oyunu aç ve grafik ayarlarında akıcı aşırı yada aşırı + düzgünleştirmeye gölge gibi şeyleri kapat. yeniden dene umarım sendede işe yarar.