Anakartı yeni aldım montajı yeni yaptım. Bilgisayarı açtım anakartın RGB ışığı yanmıyor. Kasa fanlarının LED'leri böyle elektrik gider gibi seyiriyor. Aynı zamanda anakartta turuncu bir ışık yanıp sönüyor.
Benim bildiğim sahip olduğunuz anakartın ledlerinde RGB desteği yok. Aura Sync RGB desteği olan ledlerinizi tek bir uygulamadan kontrol etmenizi sağlar.
Benim bildiğim sahip olduğunuz anakartın ledlerinde RGB desteği yok. Aura Sync RGB desteği olan ledlerinizi tek bir uygulamadan kontrol etmenizi sağlar.
Hocam anlatmak istediğim Aura Sync sadece RGB destekli ledleri beraber koordineli şekilde çalıştırmak içindir. Bunu yapmak için internetten ASUS Aura Sync uygulamasını indirebilirsiniz uygulama üzerinden anakarta bağladığınız ledleri kontrol edebilirsiniz.
Hocam anlatmak istediğim Aura Sync sadece RGB destekli ledleri beraber koordineli şekilde çalıştırmak içindir. Bunu yapmak için internetten ASUS Aura Sync uygulamasını indirebilirsiniz uygulama üzerinden anakarta bağladığınız ledleri kontrol edebilirsiniz.
Hocam ama şöyle anakart üzerinde rgb destekli bir led kutu var. Rgb özelliğini kullanabiliyor olmak gerekmiyormu ? Aura Sync programı üzerinden ledler açılmıyor bios ayarlarında da rgb özelliğini açtım fakat değişen bişey yok.