B450M-A Pro Max anakart ve XPG 4133MHz RAM uyumlu mu?

hamzayk

Picopat
Daha fazla  
Anakart-B450M-A Pro Max.
XPG 4133 MHz RAM.
Uyumlu mu? Son zamanlarda PC kendi kendine reset atıyor. Siyah ekran geliyor. Ses var görüntü yok. Oyun oynarken oluyor sonra yeniden başlıyor. Sebebi bu olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz sorun daha çok PSU sorununa benziyor. PSU watt değeri sistemi yük altındayken besleyemiyor bence. RAM sorunu genelde açılışta veya işletim sistemi kurulum ekranında kendini belli eden bir durum.

Bahsettiğiniz sorun daha çok PSU sorununa benziyor. PSU watt değeri sistemi yük altındayken besleyemiyor bence. RAM sorunu genelde açılışta veya işletim sistemi kurulum ekranında kendini belli eden bir durum.

PSU değiştim hata devam ediyor RAM de değilmiş arkadaşın RAM'leri denedim ekran kartını da denedim hata başka neden olabilir?

PSU değiştim hata devam ediyor RAM de değilmiş arkadaşın RAM'leri denedim ekran kartını da denedim hata başka neden olabilir?

Daha önce PSU'dan kaynaklı buna benzer bir sorun yaşadım. Bir de HDD kaynaklı yaşadım. Dediğim gibi RAM ile alakalı değil zaten. Umarım HDD kaynaklıdır. Aksi takdirde sorun anakartta çıkacak.

Daha önce PSU'dan kaynaklı buna benzer bir sorun yaşadım. Bir de HDD kaynaklı yaşadım. Dediğim gibi RAM ile alakalı değil zaten. Umarım HDD kaynaklıdır. Aksi takdirde sorun anakartta çıkacak.

Sorunu çözeyim ister anakart olsun ister SSD alacağım artık bıktım cidden.
SSD'yi test yaptım AIDA64 diye bir programla sanırım bir şey çıkmadı anakarta soğutucu taktım kapanma süresi uzadı gibi sanki anlayamadım sanırım anakart değiştireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı